Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED - AT155521 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED - AT155521 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED
Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED
Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED

Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED - AT155521

Код товару: AT155521
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 4.5 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MILANO
Максимальная загрузка 4.5
Глибина 38 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки полоскания, интенсивная
Класс энергопотребления A
Потребляемая мощность 0.32 кВт/час
Функції слив
Особливості таймер стирки
Колір корпусу White
Висота 64
Ширина 44 см
Цвет дверцы красный
Вага 8
Опис

Придбати Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина MILANO FWM-40 PA RED

Сучасні пральні машини - це помічники в домашньому господарстві, які допоможуть з легкістю підтримувати чистоту одягу і звільнять Ваш час для більш приємних справ. Користуватися автоматичними пральними машинами безумовно зручно, проте напівавтоматичні пральні машини і центрифуги залишаються дуже затребуваним товаром і сьогодні!

MILANO FWM-40 PA - пральна машинка активаторного типу без центрифуги з електромеханічним управлінням, споживанням води на рівні 10-30 л. Така помічниця стане в нагоді тим, хто шукає відносно недорогу модель напівавтоматичного типу, при цьому цінує в усьому максимальну простоту. Milano FWM 40 характеризується компактним виконанням, надійністю і граничної легкістю в експлуатації, незважаючи на те, що в повному обсязі автоматизує процес прання, справляється зі своїм основним завданням на всі сто.

Корпус техніки виконаний з міцних і довговічних матеріалів в біло-синьому кольорі дизайні, варто на стійких ніжках, має габарити 40х63х34 см. Завантаження білизни в даному випадку здійснюється вертикальним способом, для чого передбачена відкидна кришка. Максимальне завантаження дорівнює 4,5 кг. Така машинка буде відмінним вибором у сільській місцевості або на дачі. Машина проста в експлуатації, її функціональності і потужності достатньо для якісного прання білизни та одягу.

- Напівавтоматичні пральні машини ідеально підходять для місць, де немає гарячого водопостачання та центрального водопроводу.

- Для прання підійде практично будь-який пральний порошок, навіть самий простий і доступний за ціною.

- В 6 - 10 разів економічніше витрачають електроенергію в розрахунку на одну середню прання.

Пральна машина - призначена для прання в домашніх умовах білизни, деяких предметів одягу, завіс, покривал, рушників і т. П. Машинне прання заснована на розчиненні і вимиванні частинок бруду з волокон тканини в результаті інтенсивної циркуляції розчину миючих засобів щодо поміщених в машину речей. Вимиті з тканини частки бруду після закінчення прання віддаляються разом з миючим розчином, після чого тканину полощуть у чистій воді і віджимають вручну або механічно, часто безпосередньо в машині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані