Електрочайник Aresa AR-3441 - AT155556 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Aresa AR-3441 - AT155556 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник Aresa AR-3441
Електрочайник Aresa AR-3441
Електрочайник Aresa AR-3441
Електрочайник Aresa AR-3441

Електрочайник Aresa AR-3441 - AT155556

Код товару: AT155556
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпусу скло, Об'єм 1.7 л, Потужність 2000 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Aresa
Матеріал корпусу скло
Об`єм 1.7 л
Потужність 2000 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір черный, прозрачный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Aresa AR-3441 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Aresa AR-3441

З електрочайника починається ранок кожної людини. Це незамінний і необхідний електроприлад, який дозволяє заощадити кілька хвилин на себе або на сон. У кожному будинку є електрочайник, кожен вибирає його з особливими вимогами: обсяг води, час закипання, бренди і функції.

Дуже елегантно на кухні буде виглядати Aresa AR-3441, він впишеться в будь-який інтер'єр і прикрасити кухонний простір. Нагрівальний елемент з нержавіючої сталі, потужність 2000 Вт, об'єм 1,7 літра дозволять напоїти ароматним чаєм велику сім'ю або велику компанію за лічені хвилини. Чайник функціональний і простий в експлуатації.

Кнопка вимкнення спрацьовує при повному підігріві води, що дозволяє користуватися приладом і бути впевненим в цілковитій безпеці. У чайнику є знімний фільтр від накипу, що дозволяє зменшити час по догляду за ним. Такий чайник може прослужити дуже багато років і завжди радувати своєю досконалістю і якістю приготованих гарячих напоїв.

ТМ ARESA міцно зайняла свою нішу на ринку побутової техніки. На сьогоднішній день асортимент товарів, які пропонує марка стрімко зростає, відповідаючи вимогам навіть найвимогливіших клієнтів. ARESA втілює в собі кращий досвід передових білоруських промисловців і німецьких технологій, відрізняється новаторським підходом, застосуванням новітніх технологічних рішень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані