Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA - AT155787 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA - AT155787 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA
Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA
Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA
Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA

Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA - AT155787

Код товару: AT155787
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 42.5 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 15,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Whirlpool
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 42.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 15
Программы стирки шерстяные изделия, цветные ткани, хлопок, спорт, синтетика, пуховое одеяло, полоскания, отжим, джинсы, деликатная стирка, быстра
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребление воды 38 л
Функції отсрочка стирки, отмена отжима, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості индикация режима работы
Колір корпусу White
Висота 83.7 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы White
Вага 58.7 кг
Опис

Придбати Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA

Містка і багатофункціональна машинка здатна відіпрати до 6 кг білизни за один цикл, що дуже зручно для великої родини. Це спростить прання об'ємних речей, таких як ковдру і штори. Модель обладнана інверторним двигуном, який забезпечує мінімальний рівень шуму, а також високу енергоефективність (A +++). Тепер ви можете не переживати за сон своїх домочадців, адже пральна машина відрізняється тихою роботою (52 дБ). Максимальна кількість оборотів, що здійснюються барабаном при віджиманні, становить 1000 об. / Хв.

Пральна машина впорається із забрудненнями на кольорових і змішаних тканинах, дбайливо випере синтетику і вовняні вироби. Програма видалення плям Bio Stain 15 ° і підказка дозування Dosing Aid створюють додатковий комфорт під час експлуатації. Також в машині є програма швидкого прання, яка допоможе освіжити одяг всього за 30 хвилин. Функція відкладеного старту дозволить почати прання у зручний для користувача час.

У пральній машині реалізована технологія «6-е відчуття», яка за допомогою датчиків визначає рівень забруднення води і автоматично регулює тривалість програми і витрата ресурсів. У разі якщо вам необхідно терміново відлучитися, але ви не встигаєте отримати чисту білизну з пральної машини, скористайтеся функцією Fresch Care. Активуйте її, щоб знизити швидкість обертання барабана і запобігти можливому поява неприємного запаху і складок. Функція Fresch Care допоможе зберегти свіжість речей надовго.

Пральна машина Whirlpool FWSF61053WUA отримала оформлення в білому кольорі, завдяки чому вона вдало впишеться в інтер'єр вашої ванної кімнати або кухні. У пральній машині передбачений великий люк, через який зручно діставати білизна. Панель управління, виконана в темних тонах, ефектно гармоніює зі світлими відтінками корпусу. Вибрати необхідний режим прання і швидкість віджиму ви зможете за допомогою набору електронних кнопок і LCD-дисплея.

Попередньо встановлено система захисту від протікання AquaStop підвищить рівень безпеки при повсякденному використанні WHIRLPOOL. Блокування дверцята і панелі управління захистить від випадкового втручання маленьких домочадців в процес прання або збивання програми при помилковому натиску кнопок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані