Пральна машина CANDY BWM1610PH7 - AT155788 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY BWM1610PH7 - AT155788 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина CANDY BWM1610PH7
Пральна машина CANDY BWM1610PH7
Пральна машина CANDY BWM1610PH7

Пральна машина CANDY BWM1610PH7 - AT155788

Код товару: AT155788
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 54 см, Максимальне завантаження 10 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 10
Глибина 54 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 9
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, собственная настройка, синтетика, ручная стирка, полоскания, отжим, обработка паром, джинсы, деликатн
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1600 об/мин
Потребляемая мощность 0.76 кВт/час
Потребление воды 43 л
Функції отсрочка стирки
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, Wi-Fi, Bluetooth
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Чорний
Вага 70 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY BWM1610PH7 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY BWM1610PH7

В Candy ми віримо в розумні інновації. Однак тільки конкретного типу: ті, які мають реальне, справжнє вплив на потреби людей і призначені для полегшення їх повсякденному житті. Інновації, які відкидають елітарність і роблять себе доступними для всіх. Bianca є ідеальним синтезом усього цього. Нова пральна машина Candy - це ваша нова пральна машина, яка є найрозумнішим і простим у використанні приладом, який коли-небудь був створений.

Завдяки Zoom, Bianca здатна випрати будь-який одяг з використанням будь-якої програми менше ніж за годину, завжди забезпечуючи тільки кращі результати. Жодна інша пральна машина не зрівняється з нею.

 При використанні Zoom, ексклюзивна система Mix Power Jet + впорскує підготовлене миючий засіб безпосередньо всередину тканини одягу, а в поєднанні з системою прискореного нагріву Boost Heating System і процесором нового покоління CPU Accelerator, ви гарантовано отримуєте найкращі результати прання за короткий час.

Забудьте про кнопках. Завдяки Bianca, найбільш корисні програми та найпопулярніші варіанти на вашій рідній мові завжди знаходяться під рукою. Просто прокручивайте інформацію за допомогою сенсора і з легкістю зчитувати інформацію завдяки великим буквах і символам.

Завдяки унікальному інтерфейсу Smart Ring можна поєднати 8 найбільш часто використовуваних за тиждень циклів з 4 найбільш корисними опціями, щоб отримати широкий спектр рішень (більше 700 комбінацій).

Smart Ring розташовується під спеціальним нахилом в 11 °, що дозволяє взаємодіяти з пральною машиною, не згинаючи спину. Скляне віконце, більше, вище і простіше, задовольняє ті ж потреби.

Завдяки додатку simply-Fi ви зможете управляти машиною, просто розмовляючи з нею. Попросіть Bianca запустити програму: вона почне її і попередить вас, коли вона буде завершена. Попросіть у Bianca рад з прання, і вона надасть вам відповість.

Взаємодія між вами і Bianca цим не обмежується: спеціальний алгоритм Bianca насправді дозволяє створювати реальний діалог через смартфон. Ваша нова пральна машина розуміє ваші потреби, виправляє вас в разі можливих помилок і дізнається вас день за днем, даючи вам правильні відповіді.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані