Багатофункціональний пристрій SHARP AR 6020N (AR6020NVE) - AT015614 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій SHARP AR 6020N (AR6020NVE) - AT015614 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій SHARP AR 6020N (AR6020NVE)

Багатофункціональний пристрій SHARP AR 6020N (AR6020NVE) - AT015614

Код товару: AT015614
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Ethernet, Максимальний формат друку A3, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SHARP
Місткість лотків для подачі 350 аркушів
Час виходу першої сторінки 6 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 20 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Додаткові функції при копіюванні сортування
Розрядність сканування з відтінками сірого 256 біт
Ширина 599 мм
Висота 612 мм
Глибина 511 мм
Вага 28.4
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій SHARP AR 6020N (AR6020NVE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Копір SHARP AR 6020N (AR6020N) - швидке ч / б БФП формату A3 з гнучкими можливостями модернізації. Ця машина пропонує вражаючу якість і цілий ряд функцій підвищення продуктивності в межах досяжності кожної невеликої робочої групи. Вона ідеально підходить для виконання всіх щоденних завдань ч / б друку, кольорового сканування та копіювання. Ви можете друкувати зі швидкістю 20 сторінок на хвилину, що більш ніж достатньо для задоволення потреб невеликого офісу і досить швидко для обміну по невеликої мережі, якщо ви пізніше вирішите додати опцію мережевого друку. Крім того, мова опису сторінок із стисненням (SPLC), створений Sharp, входить в стандартну комплектацію, що гарантує більш швидку передачу даних і розширену пропускну здатність.


Оптимізація продуктивності друку досягається і за допомогою опцій - наприклад, додаткових лотків подачі паперу, з можливістю збільшення їх сумарної ємності до 1850 аркушів. Копіювання виконується також швидко і просто, як і печатку. Час виходу першої копії 6.4 секунди дозволяє скоротити небажані затримки при друку декількох 'коротких' робіт. У той же час, оптимізована технологія 'Одноразового сканування / багаторазового друку' спрощує друк 'довгих' тиражів. Вбудований сканер ф. A3 дозволяє одним натисканням кнопки сканувати в кольорі документи безпосередньо в популярні офісні додатки. Серед інших корисних функцій - функції копіювання посвідчень особи (ID Card Copy) і сортування поворотом, а також електронна підбірка і сортування. Якщо перед вами стоїть завдання сканування великих обсягів документів - вам допоможе опція податчика документів. Таким чином, енергоефективні SHARP AR 6020N (AR6020N) пропонують всі необхідні вам функції і ідеально підходять для малих робочих груп.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані