Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI - AT156303 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI - AT156303 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI

Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI - AT156303

Код товару: AT156303
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, смешанные ткани, синтетика, освежить, деликатная стирка, быстрая стирка, Eco
Класс стирки A
Класс энергопотребления A++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції старт/пауза, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, звуковой сигнал окончания программы, защита от протечек, замок от детей
Колір корпусу White
Висота 89 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Вага 57.3 кг
Опис

Придбати Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ZANUSSI ZWY61224CI

Компактна і надійна. Вертикальна пральна машина - ідеальне рішення для невеликої квартири. Компактні габарити дозволяють розмістити її в затишному куточку, а верхній завантажувальний люк виключає необхідність залишати вільне місце збоку для його відкривання. Надійність італійської фірми Zanussi не вимагає додаткової реклами, це просто найкраща продукція для ідеально чистої білизни.

Базовий набір програм. Пральна машина Zanussi ZWY61224CI пропонує набір програм, які охоплюють усі типи тканин, різні температурні і тимчасові параметри. За бажанням можна прати на повністю ручних настройках, з індивідуальним вибором кількості оборотів і температури води при пранні. Тепер прання можна починати в будь-який зручний час, навіть вночі. Досить вибрати відповідний режим і запрограмувати відстрочений старт на необхідну кількість годин. Процес почнеться в заданий час, а рівень шуму під час роботи не порушить тишу навіть в період відпочинку.

Інноваційні рішення. Технологія Airflow виключає неприємну необхідність провітрювання пральної машини після закінчення режиму. Запобігання неприємних запахів і свіжість гарантовані. Промивання лотка для миючих засобів струменями високого тиску виключає утворення цвілі і нальоту. Регульовані ніжки оптимізуються під нерівності підлоги і забезпечують рівну роботу, без зайвої вібрації.

Славна історія компанії Zanussi, що носить ім'я свого творця, почалася в 1916 році, тоді син коваля Антоніо Зануссі, якому було 26 років, справив на невеликому підприємстві в італійському містечку Порденоне першу кухонну плиту, яка топилася дровами.

У 1984 році перед компанією відкрилися нові горизонти, оскільки вона злилася з відомою шведською групою Electrolux, що дало нові інвестиції і нові ринки. Материнська компанія мала великі можливості, виробничі потужності Zanussi в новому його якості отримали потужний поштовх до зльоту, дозволили компанії перетворитися в лідируючого на світовому ринку виробника технологічного обладнання сучасного типу.

Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані