Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU - AT156304 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU - AT156304 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купити руль, обратите внимание на плата компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар аккумулятор бесперебойнику, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам сервер, стоимость вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить память в нашем магазине, а также банкнот детекцией с доставкой по Кременчугу.
  • Предлагаем ознакомиться с флеш usb, либо термопринтер этикеток, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на стабилизатор напряжения львов, предлагаем вам сделать выбор модуль памяти и заказать с доставкой в Александрии.
Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU

Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU - AT156304

Код товару: AT156304
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 54.7 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Максимальная загрузка 8
Глибина 54.7 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, спорт, синтетика, пуховое одеяло, полоскания, отжим, джинсы, деликатная стирка, гипоаллергенная
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.6 кВт/час
Функції старт/пауза, слив, предварительная стирка, отсрочка стирки, отмена отжима, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, звуковой сигнал окончания программ
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы White
Вага 64.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EW6F4R08WU

Високоякісна пральна машина дозволить істотно заощадити ваш час на прання. Завдяки компактному дизайну з розмірами 850 х 600 х 520 мм ви зможете легко встановити модель в невеликій кімнаті. Максимально точно розплануйте велике прання, застосувавши режим відкладеного старту. Пральна машина має інтуїтивно зрозумілим управлінням механічного типу. За допомогою кнопок на панелі управління ви зможете на лічені секунди налаштувати роботу пристрою. Дані про обраний режим, час, що залишився до завершення процесу, а також інша важлива інформація буде відображена на великому екрані.

Окремостояча пральна машина має 14 попередньо встановлених автоматичних програм, що дозволить вам підібрати найбільш підходящі умови для очищення кожного виду тканини. У пристрої передбачена спеціальна програма для джинс, виробів з шовку, вовни і синтетики. Для делікатних тканин ідеально підійде режим ручного прання. Еко-режим дозволить знизити витрату води і споживання електроенергії, що дасть можливість заощадити ваші кошти. Вона має фронтальний тип завантаження. Максимальний обсяг завантаження становить 8 кг білизни. Видаліть складки, розгладьте волокна, а також усунете неприємні запахи, скориставшись встановленою функцією обробки парою.

Інноваційна функція SoftPlus. Завдяки сучасній розробці SoftPlus кожен дотик до вашого одягу буде дарувати комфорт і приємні тактильні відчуття. Завдяки інноваційній технології ваше білизна завжди буде м'яким і свіжим. З таким рішенням засіб для пом'якшення буде рівномірно розподілятися по тканині і глибоко проникати в волокна. SoftPlus дозволить розм'якшити найгрубіші і жорсткі тканини, зробивши їх приємними на дотик.

«Ні» грибків і алергенів з Anti-Allergy Vapor. Однією з переваг пральної машини є передбачена програма Anti-Allergy Vapor. Завдяки добре розробленому алгоритму прання вона сприяє повному видаленню алергенів і мікроорганізмів. Обробка паром дозволить провести ретельну дезінфекцію тканин, які можуть викликати роздратування і алергічні реакції. Скористайтеся програмою для обробки постільної або дитячої білизни, подарувавши їм ідеальну чистоту і свіжість.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані