Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S - AT156305 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S - AT156305 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S - AT156305

Код товару: AT156305
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 38 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, спорт, синтетика, полоскания, отжим, джинсы, детские вещи, деликатная стирка, гипоаллергенная с
Класс стирки B
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.69 кВт/час
Потребление воды 45.45 л
Функції старт/пауза, слив, предварительная стирка, отсрочка стирки, отмена отжима, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, звуковой сигнал окончания программ
Колір корпусу White
Висота 84.5 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы Чорний
Вага 63.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R06S

З пральною компактної машиною ELECTROLUX ви отримаєте більше вільного часу і заощадите свої сили на домашній роботі. Широкий вибір інноваційних розробок і підтримка безлічі корисних функцій дозволить завжди отримувати бездоганний результат прання. При максимальному завантаженні 6 кг пристрій забезпечує високоякісне і дбайливе видалення самих важко виводяться забруднень і в'їдаються плям.

Максимальна кількість обертів при віджиманні складає 1000 оборотів в хвилину. У той час, як пральна машинка виконує роботу за вас, ви зможете відпочивати або займатися своїми справами - максимальний рівень шуму під час прання не перевищить 58 дБ, а при віджиманні - 76 дБ. Пристрій дозволить заощадити витрата води і електроенергії, за що отримало клас енергоспоживання A +++.

Інтуїтивно зрозуміла настройка.В верхній частині корпусу розміщена неймовірно практична панель управління, яка дозволить вам в максимально короткий термін налаштувати ідеальні параметри для очищення тканин.

 Вона складається з механічних кнопок і дисплея, на якому ви побачите всю необхідну інформацію щодо ходу програми. Змінюйте рівень температури і регулюйте швидкість віджиму прямо під час прання. Скористайтеся встановленою розробниками функцією відкладеного старту щоб відкласти початок програми на максимально зручно для вас час.

 Для того щоб пристрій ефективно справлялася з забрудненнями на тканинах різного виду, в ньому була реалізована технологія Fuzzy Logic. Інтегровані датчики зчитують інформацію про завантаження і ступеня забруднення, даючи можливість домогтися ідеального результату очищення. Крім того, технологія допомагає заощадити витрата води і електроенергії.

Плануйте кожну свою стірку.С інноваційною розробкою Eco Time Manager ви зможете максимально раціонально використовувати свій час. Така технологія дозволить вам підібрати тривалість програми, щоб пральна машина встигла достірать речі до вашого відходу. Тепер ви повністю зможете розпоряджатися своїм вільним часом! Ідеальна дезінфекція.Стірка з фірмовим рішенням Anti-Allergy Vapour подарує тканинам ідеальну чистоту і свіжість, повністю справляючись з грибками і бактеріями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані