Пральна машина CANDY BWM148PH7/1-S - AT156307 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY BWM148PH7/1-S - AT156307 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина CANDY BWM148PH7/1-S

Пральна машина CANDY BWM148PH7/1-S - AT156307

Код товару: AT156307
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 52 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 8
Глибина 52 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 9
Программы стирки хлопок, быстрая стирка
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима A
Количество оборотов 1400 об/мин
Потребляемая мощность 0.59 кВт/час
Функції старт/пауза, предварительная стирка, отсрочка стирки, отмена отжима, обработка паром, замачивание, выбор температуры, выбор коли
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защитная блокировка дверцы, защита от протечек, замок от детей, дополнительное по
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Чорний
Вага 69 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY BWM148PH7/1-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY BWM148PH7 / 1-S. Компанія Candy вірить в розумні інновації але тільки в ті, які задовольняють потреби людей і розроблені, щоб полегшувати повсякденне життя. Bianca, ідеально втілює в собі цей підхід. Наша нова пральна машина - Ваша нова пральна машина - найрозумніша і найпростіша в управлінні серед усіх, які коли-небудь були створені.

Завдяки технології Zoom, пральна машина Bianca може досягти чудових результатів прання будь-якої тканини на будь-якій програмі менш, ніж за 1 годину. Жодна інша машина не може цим похвалитися.

При використанні технології Zoom ексклюзивна система Mix Power Jet + впорскує концентрований миючий засіб безпосередньо в білизні і разом з посиленою системою нагріву Boost Heating System і новим процесором CPU Accelerator гарантує відмінний результат прання за короткий час.

Забудьте про кнопки. З Bianca все найкорисніші програми і популярні опції знаходяться завжди під рукою. Управляти сенсорною панеллю неймовірно просто, так само як і зчитувати інформацію з екрану завдяки великим символам і написів на вашій мові.

 Завдяки унікальному інтерфейсу Smart Ring ви можете комбінувати 8 найбільш часто використовуваних програм прання разом з 4-ма найкориснішими опціями для того, щоб отримати широкий вибір можливих програм прання (більше 700 комбінацій).

Особливий кут нахилу 11 ° Smart Ring дозволяє вам взаємодіяти з пральною машиною не нахиляючись. Скляний люк для завантаження білизни, який став більше, вище і легше, також сприяє цьому.

Додаток Simply-Fi - ексклюзивна система взаємодії з машиною, яка дозволить вам поліпшити ваш користувальницький досвід, просто використовуючи смартфон або планшет.

Через додаток simply-Fi App ви можете отримати доступ до багатьох корисних функцій: віддаленого управління. Розпочати і завершити цикл прання, перевірити його статус і активувати функцію, яка зберігає свіжість вашого білизни на довгий час після закінчення прання.

Отримайте доступ до каталогу додаткових програм і комбінуйте їх з усіма можливими опціями для виконання прання будь-якої складності; . Виконайте розширену і детальну перевірку компонентів і перевірте робочий статус вашої машини. У разі проблем додаток допоможе вам впоратися з ними крок за кроком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані