Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003) - AT156745 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003) - AT156745 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003)

Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003) - AT156745

Код товару: AT156745
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Інтерфейси Wi-Fi, Ethernet, USB, Тип МФУ лазерний, Тип друку монохромна, Максимальний формат друку A3, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Місткість лотків для подачі 330 аркушів
Максимальна швидкість монохромного друку 22 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Ширина 622 мм
Глибина 589 мм
Вага 28
Колір White, Чорний
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Canon iR-2206n (3029C003)

Компактний і продуктивнийБФП формату A3 Canon imageRUNNER 2206N з підтримкою мережевих підключень. Завдяки надійному і продуктивному друку, копіювання і сканування до 22 сторінок в хвилину пристрій Canon imageRUNNER 2206N прискорює виконання повсякденних завдань і легко замінює собою всі інші офісні рішення для обробки документів, заощаджуючи простір і гроші.

Canon imageRUNNER 2206N - доступне і універсальне комплексне рішення для офісу. Розроблено для забезпечення оптимальної продуктивності в офісних середовищах з високими навантаженнями. Поліпшене керування пристроями і документами дозволяє повністю управляти витратами. Можливості підключення і гнучкість забезпечуються за допомогою функцій мобільного друку і сканування

Особливості Canon imageRUNNER 2206N: Високоякісні друк, сканування та копіювання в одному пристрої. Швидкість друку в форматі A4 - 22 сторінки в хвилину. Інтуїтивно зрозумілий сенсорний 3.5 дюймовий екран. Розширені можливості підключення (Ethernet, WiFi). Компактність і економічність. Підтримка мобільних пристроїв. Лідируюча в своєму класі енергоефективність.

Canon - японський бренд фототехніки, оптичного і офісного устаткування.

Компанія Canon була заснована в 1937 році. Штаб квартира розташована в Токіо, Японія. Представництва розкидані по всьому світу. Виробничі потужності знаходяться в Китаї, Тайвані, Малайзії, але вся професійна техніка збирається виключно в Японії. Кількість працівників обчислюється сотнями тисяч. До групи Canon входить дві сотні компаній, що випускають найрізноманітнішу продукцію.

Діяльність компанії ділиться на три основні сегменти:

Офісна техніка

Фото- і відеотехніка

промислова техніка

БФП - це така справжня палочка-виручалочка для будь-якого офісу. Незважаючи на поступовий перехід до електронної документації, паперовий документообіг ще має величезні масштаби в рамках роботи будь-якого приватного або державного підприємства. Щоб оптимізувати пов'язані з цим процеси, потрібно присутність спеціального універсального пристрою. Розшифровка абревіатури «БФП» - багатофункціональний пристрій. Ця техніка поєднала в одному корпусі можливості відразу кілька апаратів з сканирующими, друкованими та копіювальними функціями. У деяких випадках приєднується ще і факс.

Спосіб роздруківки інформації поділяє подібні пристрої на лазерні, світлодіодні і струменеві. Подібне призначення обмежує їхні функції і сферу використання.

Лазерні моделі будуть відрізнятися високою швидкістю друку, при якій одночасно зберігається і гарна якість. Саме ці дві характеристики і послужили популяризації таких пристроїв для використання їх в офісі.

Струменеві БФП забезпечать відмінну якість друку. Вони широко використовуються для роздруківки фотографій і графіки. Що стосується світлодіодних зразків, до таких належать дорогі агрегати. Їх є сенс купувати тільки в спеціалізовані фірми (наприклад, рекламні агентства і фотосудіі). Більш популярні лазерні апарати - вони практично не вимагають ремонту і не потребують постійної заправці чорнилом. Однак подібні моделі коштують дорожче, ніж струменеві варіанти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані