Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072) - AT158241 - купити Зубні пасти в Києві й Україні, доступні ціни на Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072) - AT158241 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить pla, обратите внимание на руль компьютеру, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить мотокосу триммер в нашем магазине, а также сырье 3д принтера с доставкой по Славянску.
  • Предлагаем ознакомиться с жесткий диск нетбук, либо файловый сервер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на машинки полировки, предлагаем вам сделать выбор домашние инструменты и заказать с доставкой в Киеве.
  • Предлагаем вам товар мышка ноутбука, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам ибп, цена вас приятно удивит.
Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072)

Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072) - AT158241

Код товару: AT158241
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для дорослих, Призначення укріплення емалі, при підвищеній чутливості, Об'єм/Вага 100 мл, Спосіб застосування Нанести пасту на зубну щітку. Чистити зуби. Промити водою,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип для взрослых
Призначення укрепление эмали, при повышенной чувствительности
Объем/Вес 100 мл
Способ применения Нанести пасту на зубную щетку. Почистить зубы. Промыть водой
Виробник BioMed
Опис

Придбати Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

BIOMED сертифікована за стандартом натуральної та органічної парфумерно - косметичної продукції BioRus. Виробництво BIOMED – фабрика Organic Pharmaceuticals, має статус CO2 - нейтрального та екологічно відповідального (ISO 14001). Кожен продукт BIOMED унікальний і містить індивідуальний набір 12+ активних природних компонентів, що допомагає домагатися максимального результату! Продукція BIOMED виготовлена за оригінальними рецептурами і під контролем SPLAT.

Зубна паста BioMed Sensitive 100 г (7640170370072) - відновлююча зубна паста з гідроксиапатитом кальцію для зміцнення емалі та усунення причини виникнення чутливості зубів. Тепер ваші зуби нічого не бояться! Екстракт подорожника в поєднанні з поліфенолами листя берези і кісточок червоного винограду володіє антикарієсним ефектом і зміцнює ясна. Активні компоненти гідроксиапатит кальцію і L-Arginine - зміцнюють і відновлюють зубну емаль, знижуючи чутливість зубів. Ефірне масло ладану заспокоює і допомагає в боротьбі зі стресом, а масло німа захищає від бактерій. Унікальне поєднання Dissolvine і соди відмінно очищає зуби до блиску.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані