Набір для творчості CLAY Buddies Баранчик Шон Мама Тимми базовый (309100) - AT159405 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості CLAY Buddies Баранчик Шон Мама Тимми базовый (309100) - AT159405 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Набір для творчості CLAY Buddies Баранчик Шон Мама Тимми базовый (309100)

Набір для творчості CLAY Buddies Баранчик Шон Мама Тимми базовый (309100) - AT159405

Код товару: AT159405
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип набір для ліплення, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал пластилін, картон, Розмір 21 х 13 х 3 см, Комплектація 3 плитки пластиліну, Картка з картонними деталями, Буклет з інструкціями та завданнями, Липучка, щоб зафіксувати фігурку після виготовлення,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал пластилин, картон
Возраст от 3 лет
Розмір 21 х 13 х 3 см
Комплектація 3 плитки пластилина, Карточка с картонными деталями, Буклет с инструкциями и заданиями, Липучка, чтобы зафиксировать фигурку пос
Тип набор для лепки
Виробник CLAY Buddies
Опис

Придбати Набір для творчості CLAY Buddies Баранчик Шон Мама Тимми базовый (309100) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Практично всі діти дуже люблять ліпити і використовують для цього всі відповідні матеріали - від піску на дитячому майданчику до тесту для маминого печива. Це заняття не тільки захоплююче, але і дуже корисне! Завдяки ліпленню розвивається абстрактне і логічне мислення, дитина вчиться терпінню і посидючості.

Набір для ліплення

CLAY Buddies - це нова революційна концепція на ринку товарів для творчості від виробника Giromax, з якої ви і ваша дитина зможете зануритися в цікавий і захоплюючий світ ліплення.

Дані набори - це не тільки європейська якість, але ще і відомі і всіма улюблені персонажі в абсолютно новому вигляді!

Кожен набір CLAY Buddies комплектується всім необхідним для створення 3D образу улюбленого персонажа! За допомогою пластиліну дитина може зліпити фігурку, а картонні елементи доповнять образ реалістичними фрагментами! Ліплення знайомить дитину з поняттям форми і кольору, дає досвід тактильного сприйняття, розвиває уяву і творче мислення. Також вона грає істотну роль в естетичному вихованні малюка і розвитку у нього почуття прекрасного!


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані