Пральний порошок Persil Жемчужины свежести от Silan 1,5 кг (9000100839389) - AT160184 - купити Пральні порошки в Києві й Україні, доступні ціни на Пральний порошок Persil Жемчужины свежести от Silan 1,5 кг (9000100839389) - AT160184 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральний порошок Persil Жемчужины свежести от Silan 1,5 кг (9000100839389)

Пральний порошок Persil Жемчужины свежести от Silan 1,5 кг (9000100839389) - AT160184

Код товару: AT160184
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм/Вага 1.5 кг, Тип безфосфатний, Прання автоматичне, Білизна для білого, Призначення для прання, Спосіб застосування Помістіть необхідну дозу порошку в пральну машину, завантажте білизну і включіть прання.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем/Вес 1.5 кг
Стирка авто
Тип бесфосфатный
Белье для белого
Призначення для стирки
Способ применения Поместите требуемую дозу порошка в стиральную машину, загрузите белье и включите стирку.
Упаковка плотный полиэтиленовый пакет
Страна-производитель Польша
Виробник Henkel, Persil
Опис

Придбати Пральний порошок Persil Жемчужины свежести от Silan 1,5 кг (9000100839389) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральний порошок Persil Перлини свіжості від Silan 1,5 кг (9000100839389) призначений для прання білої та світлого білизни. Нова потужна формула для неперевершеної чистоти і збереження білизни! Підходить для використання в пральних машинах будь-якого типу в воді будь-якої жорсткості. Дуже добре справляється з забрудненнями на одязі з бавовни, льону, синтетичних тканин і тканин зі змішаних волокон. Не підходить для прання речей з вовни і шовку.

Порошок Persil Перлини свіжості від Silan не містить фосфатів, тому безпечний, як при пранні, так і під час експлуатації речей. Після закінчення терміну придатності порошок можна використовувати, як порошок без активних добавок відповідно до зазначеного на упаковці способом застосування. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Технологія ароматичних мікрогранул в складі миючого засобу збереже свіжість вашого одягу до 24 годин з моменту одягання. З кожним дотиком до одягу або рухом насолоджуйтеся приємним ароматом свіжості. Бездоганний результат вже при 20 градусах!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані