Набір для творчості SES Восковые цветные карандаши Радуга (14416S) - AT161459 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості SES Восковые цветные карандаши Радуга (14416S) - AT161459 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Набір для творчості SES Восковые цветные карандаши Радуга (14416S)

Набір для творчості SES Восковые цветные карандаши Радуга (14416S) - AT161459

Код товару: AT161459
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір для малювання, Вік від 1 року, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал дерево, воск, Комплектація 8 олівців,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал дерево, воск
Возраст от 1 года
Комплектація 8 карандашей
Тип набор для рисования
Виробник SES
Опис

Придбати Набір для творчості SES Восковые цветные карандаши Радуга (14416S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Набір для творчості SES кольорові Воскові олівці Веселка (14416S)

Продукція цієї серії ергономічна, абсолютно безпечна, гіпоалергенна, не містить глютену. Набір складається з 8 товстих олівців яскравих кольорів зі зручною ергономічною ручкою і сильним наконечником, завдяки яким малювати маленьким художникам буде дуже просто і цікаво. Олівці зроблені з міцного кедрового дерева, що гарантує їх підвищену зносостійкість.

При створенні кожної нової СЕС іграшки фахівці компанії враховують, що в розвитку творчої активності дитини важливий не тільки сам процес створення образів, але й видимий кінцевий результат. Такий підхід дозволяє легко, за допомогою гри, стимулювати розвиток інтелектуальних здатностей дитини, його просторового мислення, моторних навичок, розуміння поєднання форми й кольору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані