Набір для творчості Markwins блиск для губ Магія океану (9800910) - AT161557 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості Markwins блиск для губ Магія океану (9800910) - AT161557 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить винница в нашем магазине, а также аккумуляторная батарея бесперебойника с доставкой по Николаеву.
  • Выгодные цены на сетевой коммутатор, предлагаем вам сделать выбор заклепочный инструмент и заказать с доставкой в Бердянске.
  • Быстро и удобно купить через, обратите внимание на лазерный нивелир, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар материнка, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам геймпад компьютера, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с нить 3d, либо вытяжка кухонная, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Набір для творчості Markwins блиск для губ Магія океану (9800910)

Набір для творчості Markwins блиск для губ Магія океану (9800910) - AT161557

Код товару: AT161557
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір косметики, Вік від 5 років, Стать для дівчаток,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для девочек
Возраст от 5 лет
Тип набор косметики
Виробник Markwins
Опис

Придбати Набір для творчості Markwins блиск для губ Магія океану (9800910) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Косметичні набори декоративної косметики стали основним напрямком діяльності та розвитку компанії Markwins International.
Завдяки високій якості і красивому оформленню, продукція компанії Markwins International дуже швидко стала користуватися популярністю у споживачів і провідних торгових мереж у всьому світі.
Продукція компанії створюється на виробничому комплексі на всіх етапах - від ідей дизайнерів до готових до навантаження контейнерів з новою продукцією.
Фірма співпрацює з провідними професіоналами індустрії моди по всьому світу.
Її товари відповідають всім стандартам якості, що пред'являються до косметичних засобів для дітей, вони гіпоалергенні і абсолютно безпечні.

Набір для творчості Markwins блиск для губ Disney Princes "Магія океану" (9800910)
Disney Princess-це найпопулярніша ліцензія для дівчаток у всьому світі, вона об'єднує в собі 11 казкових принцес Disney.

Має понад 72 млн Like на FB!
Ми всі - дорослі і діти любимо цей чарівний світ казок і неймовірних пригод відважних принцес, на історіях про які виросло не одне покоління дітвори в різних країнах світу.
Адже кожен з цих мультфільмів – це завжди неймовірно добрі і чарівні історії, які навчають нас бути справжніми, щирими, ніколи не здаватися і при будь-яких обставин вірити в диво.
З цією палеткою блисків для губ у малятка завжди буде вибір, який відтінок підібрати під певний наряд, подія або просто під настрій.
А який відтінок сьогодні вибере Ваша крихта?
У набір входять 5 блисків для губ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані