Електрочайник Delfa DKC-18D - AT161794 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Delfa DKC-18D - AT161794 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник Delfa DKC-18D
Електрочайник Delfa DKC-18D
Електрочайник Delfa DKC-18D
Електрочайник Delfa DKC-18D
Електрочайник Delfa DKC-18D
Електрочайник Delfa DKC-18D

Електрочайник Delfa DKC-18D - AT161794

Код товару: AT161794
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.8 л, Потужність 1500 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Delfa
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.8 л
Потужність 1500 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір черный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Delfa DKC-18D Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Delfa DKC-18D - це надійна і якісна модель, яка має дуже високу потужністю нагріву (1500 Вт), що дозволяє швидко закип'ятити воду. Корпус чайника виготовлений з нержавіючої сталі, яка цінується своєю довговічністю і стійкістю до різного роду пошкоджень. Поверхня чайника легко очищати від забруднень, завдяки чому вам буде набагато простіше стежити за чистотою кип'яченої води.

Delfa DKC-18D має ергономічну ручку, яка не нагрівається під час роботи електрочайника. На підставці присутній світлова індикація роботи, з її допомогою ви завжди зможете відстежити процес кип'ятіння води. Дана модель незамінна на будь-якій кухні - вона проста в щоденній експлуатації, виготовлена ??з якісних безпечних матеріалів.

У користуванні електрочайником Delfa DKC-18D вам також допоможуть такі його функції як: обертання на 360 ° градусів, автовідключення при закипанні води і автовідключення при відсутності води. Дані можливості зроблять експлуатацію чайника не тільки зручною, але й безпечною.

Нагрівальний елемент прихований, таким чином, нагрів відбувається ще швидше. Саме електроживлення чайника відбувається через шнур приєднаний до підставки. Також, варто звернути свою увагу на сучасний дизайн моделі, завдяки якому чайник буде відмінно виглядати практично на будь-якій кухні і в будь-якій обстановці.

Для виробництва товарів ТМ Delfa вибираються кращі заводи Китаю, Туреччини та В'єтнаму, де поруч з продукцією Delfa розробляється техніка для всесвітньо відомих компаній GORENJE, ELECTROLUX, MOULINEX, PHILIPS, KENWOOD, ZELMER, VITEK і інших виробників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані