Набір для творчості PlayGo Стрелец (8634) - AT162820 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості PlayGo Стрелец (8634) - AT162820 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Набір для творчості PlayGo Стрелец (8634)

Набір для творчості PlayGo Стрелец (8634) - AT162820

Код товару: AT162820
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір для ліплення, декорування, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал пластик, тісто, Комплектація 2 контейнери з масою для ліплення різних кольорів, шприци для видавлювання, ніж, ножиці, додаткові аксесуари,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал пластик, тесто
Возраст от 3 лет
Комплектація 2 контейнера с массой для лепки разных цветов, шприцы для выдавливания, нож, ножницы, дополнительные аксессуары
Тип набор для лепки, декорирование
Виробник PlayGo
Опис

Придбати Набір для творчості PlayGo Стрелец (8634) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Набір для ліплення від компанії Playgo сприяє творчому розвитку Вашої дитини. Освоївши роботу з пластиліном, малюк може перейти до ліплення справжніх тварин і людей, що вимагає більшої майстерності і часу. Деякі предмети і аксесуари виконані з пластмаси і додаються до набору. Маса для ліплення легко змішується, що дозволяє отримувати нові кольори. Ліплення розвиває уяву дитини, дрібну моторику, фантазію, допомагає їй самовиражатися.

Переваги PLAYGO набору для ліплення 'Стрілець'
Для отримання маси іншого кольору можна скористатися таблицею змішування кольорів, яка знаходиться на звороті упаковки набору PlayGo. Масу для ліплення можна використовувати багаторазово, якщо не тримати її довго на відкритому повітрі. Великий плюс цього набору для ліплення в тому, що матеріал не липне до рук.
Маса для ліплення гіпоалергенна, виготовлена з екологічно чистих матеріалів (крохмаль і вода з додаванням кольорового барвника), які не залишають жирних плям і легко очищаються.

Набори для ліплення допоможуть дитині створити унікальні, неповторні постаті. Ліплення, як така, розвиває уяву дитини, дрібну моторику, фантазію, допомагає дитині самовиразитися.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані