Пральний порошок Tide Детский Color 4.5 кг (8001090971128) - AT163552 - купити Пральні порошки в Києві й Україні, доступні ціни на Пральний порошок Tide Детский Color 4.5 кг (8001090971128) - AT163552 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральний порошок Tide Детский Color 4.5 кг (8001090971128)

Пральний порошок Tide Детский Color 4.5 кг (8001090971128) - AT163552

Код товару: AT163552
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм/Вага 4.5 кг, Тип інший, Прання універсальне, Білизна для кольорового, для дитячої білизни, Призначення для прання, Особливості Підходить для всіх типів тканини, крім вовни та шовку,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем/Вес 4.5
Стирка универсальная
Тип другой
Белье для цветного, для детского белья
Призначення для стирки
Особливості Подходит для всех типов ткани, кроме шерсти и шелка
Способ применения Поместите требуемую дозу порошка в стиральную машину, загрузите белье и включите стирку.
Упаковка плотный полиэтиленовый пакет
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Украина
Количество циклов стирки 30
Виробник Procter & Gamble, Tide
Опис

Придбати Пральний порошок Tide Детский Color 4.5 кг (8001090971128) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральний порошок Tide Дитячий Color 4.5 кг (8001090971128)

Дитячому одязі потрібно стільки ж турботи і ніжності, скільки дає своїй дитині любляча мама. Шкіра малюка дуже чутлива, тому для прання дитячого одягу необхідно використовувати безпечний засіб, таке як Tide Дитячий з гіпоалергенної формулою без фосфатів. Tide Дитячий з легким ароматом розроблений спеціально для чутливої ??шкіри; він надзвичайно дбайливо впливає на крихітну дитячий одяг, зберігаючи при цьому чудову чистоту і білизну, притаманну Tide. Протестований дерматологами.

- Ніжний як мама

- Гіпоалергенний

- Без фосфатів

- Легкий аромат

Завдяки своїм чудовим пральні властивості він відразу завоював популярність серед покупців і з 1994 року Tide зайняв одну з лідируючих позицій серед високоякісних синтетичних миючих засобів. За півстоліття свого існування формула прального порошку вдосконалювалася понад 60 разів. В результаті кропіткої тривалої роботи фахівців різних країн сьогодні формула Tide втілює в собі останні досягнення в галузі засобів прання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані