Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C) - AT016412 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C) - AT016412 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C) - AT016412

Код товару: AT016412
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ струйний, Інтерфейси USB, Максимальний формат друку A4, Призначення для дому, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 60 аркушів
Час виходу першої сторінки 15 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 20 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 16 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600 x 300
Максимальна кількість копій 9
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Місткість вихідного лотка 25 аркушів
Щільність паперу 60 - 90 г/м²
Ширина 425 мм
Висота 149 мм
Глибина 304 мм
Вага 3.5
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet 2130 (K7N77C) - це ідеальне рішення для щоденного друку, сканування та копіювання. Воно поставляється готовим до роботи і не вимагає складної настройки. Додаткові картриджі підвищеної місткості скорочують витрати на друк. Завдяки компактним розмірам пристрою ви також зможете заощадити простір на робочому місці.

Відкрийте для себе можливості цього універсального рішення. Цей надійний БФП оснащений простими та зручними функціями друку, сканування та копіювання документів.
Можна приступати до роботи відразу після установки Пристрій дуже просто налаштувати. У ньому передбачені зручні засоби управління для простого налаштування друку, сканування та копіювання документів. Компактний багатофункціональний пристрій легко поміститься на столі, полиці або в іншому зручному для вас місці.

Виконуйте більш високі обсяги друку при менших витратах завдяки кращому в світі принтеру і оригінальним картриджам HP. Оцініть вигідну пропозицію: оригінальні картриджі HP високої ємності позволяют.печатать в два рази більше сторінок. Пристрій відповідає стандарту ENERGY STAR®. З його допомогою ви зможете скоротити споживання електроенергії без втрати продуктивності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
Максим
03-08-2020 18:35:37
Удобная недорогая МФУ, для базовых домашних или учебных задач вполне подходит. Размеры компактные, печатает хорошо.
Переваги:
качество печати, размеры
Недоліки:
нет
Макс
26-07-2020 13:32:53
Искал что-то очень дешевое, но чтоб не совсем корявое для дома. В МФУ струйное HP DeskJet 2130 (K7N77C) для меня приоритетом стала цена и то, что бренд известный. Не могу сказать, что юзаю его каждый день, поэтому мне вполне хватает и я абсолютно доволен им и по скорости и по качеству печати. В сервисном центре поставил еще СНПЧ, и вообще теперь все гуд.
Переваги:
Нормальный аппарат, цена
Недоліки:
Дмитрий
22-05-2020 21:11:48
Наверно одна из самых деешвых мфу которые я видел. В общем искал скорее принтер чем многофункциональное устройство, но увидел эту модель HP DeskJet 2130 и решил ее взять. По печати вопросов нету - картинка яркая, печать на высоком уровне.
Переваги:
Александр
Недоліки:
нет
особисті дані