Електрочайник MIRTA KT-1035 - AT164692 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник MIRTA KT-1035 - AT164692 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с портативный счетчик, либо машина стиральная, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар тележка груза, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам мышь, стоимость вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить монитор, обратите внимание на умные часы, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить ручной в нашем магазине, а также инструмент строительный с доставкой по Никополю.
  • Выгодные цены на руль до компютера, предлагаем вам сделать выбор дрон с камерой и заказать с доставкой в Чернигове.
Електрочайник MIRTA KT-1035

Електрочайник MIRTA KT-1035 - AT164692

Код товару: AT164692
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпусу пластик, Об'єм 1.7 л, Потужність 2000 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву немає,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MIRTA
Матеріал корпусу пластик
Об`єм 1.7 л
Потужність 2000 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Функції подсветка корпуса
Вага 0.94 кг
Колір черный, желтый
Опис

Придбати Електрочайник MIRTA KT-1035 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електричний чайник Mirta KT-1035, виконаний в стилі Hi tech, відрізняється строгим, але ефектним дизайном і здатний внести елементи еклектичності в інтер'єр будь-якої кухні. Краси додає біле підсвічування, яке асоціюється з космічним сяйвом. Його корпус виготовлений з термостійкого матового пластику чорного кольору з жовтими вставками. На зручній кришці розташована клавіша її відкривання. Кришка щільно сідає без люфтів.

Надійність і безпека
Цільний корпус зводить ймовірність протікання рідини до мінімуму. Подвійні стінки знижують температуру нагрівання корпусу, що виключає ризик отримання опіку. На прозорих вставках під ручкою розміщена шкала рівня води. Об'єм моделі Mirta KT-1035 становить 1.7 л, потужність – 2000 Вт.

Додаткові можливості
Завдяки круглій базі чайник можна повертати на 360 градусів. Прихований дисковий нагрівальний елемент виконаний з нержавіючої сталі. Знімний фільтр для води значно полегшує догляд та обслуговування електроприладу. Mirta KT-1035 – якісна, практична модель за адекватною ціною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані