Каталка Little Tikes Веселый Лобстер (638534) - AT164869 - купити Каталки в Києві й Україні, доступні ціни на Каталка Little Tikes Веселый Лобстер (638534) - AT164869 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Каталка Little Tikes Веселый Лобстер (638534)

Каталка Little Tikes Веселый Лобстер (638534) - AT164869

Код товару: AT164869
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група Від 9 місяців, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Тип іграшка - каталка, Матеріал пластик, Колір червоний, Розмір 22 х 20 х 17 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 9 месяцев
Колір красный
Пол для мальчиков, для девочек
Матеріал пластик
Розмір 22 х 20 х 17 см
Тип игрушка - каталка
Виробник Little Tikes
Опис

Придбати Каталка Little Tikes Веселый Лобстер (638534) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Доброзичливий і дуже симпатичний

Веселий Лобстер Little Tikes

на мотузочці не тільки надихне малюка зробити перші кроки, але і стане його другом! Потягни Лобстера за мотузочок — і він покотиться на коліщатках, смішно клацаючи клешнями і хитаючи хвостиком. Іграшка розвиває дрібну й велику моторику, координацію і рівновагу, розуміння причинно-наслідкових зв'язків, стимулює дитину ходити, сидіти і повзати.

Рекомендовано для дітей у віці від 9 місяців.

З 1969 року компанія Little Tikes під одним і тим же брендом виробляє дитячі іграшки з пластику. Особливе значення має спеціальна технологія, за якою виготовляються іграшки. Пластик, використовуваний для виробництва іграшок дуже приємний на дотик, абсолютно безпечний в екологічному плані і, що дуже важливо для іграшок, якими граються малюки, дуже міцний! Іграшки від компанії Little Tikes не зламаються в руках вашої дитини, більшість з них розраховані на інтенсивне використання.
Продукція для малюків несе не тільки розважальну мету, кожна іграшка спрямована на розвиток дитини – фізичне, емоційне або розумове. Багато іграшки компанії розраховані на тривале застосування, тобто з ростом і дорослішанням дитини вони не втрачають свого значення і раніше, цікаві дитині. Наприклад, машини-каталки, які трансформуються у міру дорослішання дитини: каталка з ручкою для батьків – каталка для самостійних поїздок – вантажівка з великим кузовом для ігор. Така іграшка не тільки витримає багаторічні навантаження, але і залишиться затребуваною для дитини довгі роки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані