Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103) - AT164939 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103) - AT164939 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103)

Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103) - AT164939

Код товару: AT164939
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип магнітний, Вік від 1 року, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал магніт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст от 1 года
Матеріал магніт
Пол для мальчиков, для девочек
Тип магнитный
Виробник Smartmax
Опис

Придбати Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор Smartmax Кулі (SMX 103)

Завдяки конструктору SmartMax дитина дізнається як діють магніти, поліпшить координацію рухів, зорову координацію, навчиться застосовувати логіку, розпізнавати кольори і форми.

Елементи, з'єднуючись один з одним, утворюють різні фігури, транспортні засоби, квіти, тварин і багато іншого. Холодні кольори паличок (зелений, синій, фіолетовий і білий) відповідають північного полюса, теплі кольори (червоний, оранжевий, жовтий і рожевий) - південного полюса.

За цими правилами діє принцип з'єднання деталей. Не турбуйтеся за безпеку дитини, всі частини конструктора виготовлені з високоякісних матеріалів і за розмірами більше, ніж 3 см.

Отже, зі «SMARTMAX» дитина дізнається як діють магніти, розвиває координацію рухів, зорову координацію, вчиться застосовувати логіку, розпізнавати кольори і форми, вчиться грати разом, створює і фантазує! Всі елементи сумісні з іншими наборами даної серії, завдяки чому можна постійно удосконалювати свої конструкції.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані