Набір для творчості Markwins Frozen набір для манікюру (9800210) - AT165487 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості Markwins Frozen набір для манікюру (9800210) - AT165487 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Набір для творчості Markwins Frozen набір для манікюру (9800210)

Набір для творчості Markwins Frozen набір для манікюру (9800210) - AT165487

Код товару: AT165487
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип набір для манікюру, Вік від 5 років, Стать для дівчаток, Комплектація 3 лаку для нігтів, 2 роздільник для пальців ніг, 2 пилочки для нігтів, 2 в 1 ємність для зберігання лаків і фоторамка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для девочек
Возраст от 5 лет
Комплектація 3 лака для ногтей, 2 разделителя для пальцев ног, 2 пилочки для ногтей, 2 в 1 емкость для хранения лаков и фоторамка
Тип набор для маникюра
Виробник Markwins
Опис

Придбати Набір для творчості Markwins Frozen набір для манікюру (9800210) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Косметичні набори декоративної косметики стали основним напрямком діяльності та розвитку компанії Markwins International.
Завдяки високій якості і красивому оформленню, продукція компанії Markwins International дуже швидко стала користуватися популярністю у споживачів і провідних торгових мереж у всьому світі.
Продукція компанії створюється на виробничому комплексі на всіх етапах - від ідей дизайнерів до готових до навантаження контейнерів з новою продукцією.
Фірма співпрацює з провідними професіоналами індустрії моди по всьому світу.
Її товари відповідають всім стандартам якості, що пред'являються до косметичних засобів для дітей, вони гіпоалергенні і абсолютно безпечні.

Набір для творчості Markwins "Для манікюру Frozen" з ємністю для зберігання (9800210)
Сьогодні навряд чи знайдеться хтось, хто ще не чув би про мультфільм " Холодне серце "("Frozen") і про його героїв.
Дві чудові сестрички Анна і Ельза завели цілу армію юних прихильниць по всьому світу.
Але якщо Ви ще не є фанатом цієї казкової історії, то після перегляду мультфільму Ви безсумнівно будете ним!
Саме тому, ми просто впевнені, що маленьким дівчаткам обов'язково сподобаються косметичні набори від мультяшних сестричок.
Про що мріє Ваше маля?
Можливо воно мріє про набір для манікюру?
Тоді набір з лаками для нігтів Frozen якраз для неї.
У набір входять 3 лаки для нігтів.
Додаткові аксесуари: 2 роздільники для пальців ніг, 2 пилочки для нігтів, 2 в 1 ємність для зберігання лаків і фоторамка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані