Набір для творчості GENIO KIDS Гончарный круг (103) - AT165491 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості GENIO KIDS Гончарный круг (103) - AT165491 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар игровой джойстик, купить с доставкой в Каменское, рекомендуем вам гонки, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на жесткие диски, предлагаем вам сделать выбор ручных инструментов и заказать с доставкой в Украине.
  • Рекомендуем купить монтажный фен в нашем магазине, а также аккумулятор бесперебойного источника с доставкой по Бердянску.
  • Быстро и удобно заказать пк, обратите внимание на клавиатура компьютер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с материалы 3d принтеров, либо гироскутер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Набір для творчості GENIO KIDS Гончарный круг (103)

Набір для творчості GENIO KIDS Гончарный круг (103) - AT165491

Код товару: AT165491
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип набір для ліплення, Вік від 5 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал пластик, глина, Комплектація гончарний круг, інструменти для гончарного круга, 2 брусочки глини (800 гр.), фарби, пензель (2 шт.), палітра для змішування кольорів, інструкція,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал пластик, глина
Возраст от 5 лет
Комплектація гончарный круг, инструменты для гончарного круга, 2 брусочка глины (800 гр.), краски, кисть (2 шт.), палитра для смешивания цвет
Тип набор для лепки
Виробник GENIO KIDS
Опис

Придбати Набір для творчості GENIO KIDS Гончарный круг (103) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ліплення з глини — заняття не просте, але дуже цікаве. За допомогою нашого набору

для дитячої творчості Гончарний круг Genio Kids

дитина навчиться створювати своїми руками справжні вази, чашки, судини, декорувати їх на свій розсуд і прикрашати отриманими виробами свою дитячу кімнату. Набір сприяє розвитку творчих здібностей, посидючості, фантазії, креативу і подарує багато позитивних емоцій дітям і їх батькам.
Рекомендований вік: від 5 років. , Для роботи необхідні 2 батарейки типу LR20 (у комплект не входять).

Genio Kids – розвиваючі іграшки для дітей від 3 до 7 років. Лінійка містить 2 повноцінні колекції, девіз яких – «Навчання із захопленням».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані