Конструктор LEGO City Вертолет скорой помощи (60179) - AT166311 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO City Вертолет скорой помощи (60179) - AT166311 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор LEGO City Вертолет скорой помощи (60179)

Конструктор LEGO City Вертолет скорой помощи (60179) - AT166311

Код товару: AT166311
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія LEGO City, Тип пластиковий, Вік 5-12, Кількість деталей 190, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO City
Возраст 5-12
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Количество деталей 190
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO City Вертолет скорой помощи (60179) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор LEGO City Вертоліт швидкої допомоги (60179)

LEGO City - реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City всі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відображені в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору й шарму. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і більш різноманітною, і більш захоплюючою.

Бери все необхідне і стрибай в вертоліт швидкої допомоги - ми вже злітаємо. Хтось потрапив в біду. Приземлися на майданчику в горах, щоб лікар міг надати першу допомогу потерпілому сноубордисту. Підніми спортсмена на носилки, занур в вертоліт і відвези його в лікарню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані