Фітнес браслет UWatch DF30 Black (F_54084) - AT167214 - купити Фітнес-браслети в Києві й Україні, доступні ціни на Фітнес браслет UWatch DF30 Black (F_54084) - AT167214 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Фітнес браслет UWatch DF30 Black (F_54084)

Фітнес браслет UWatch DF30 Black (F_54084) - AT167214

Код товару: AT167214
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції пульсометр, крокомір, відстеження сну, Cумісність iOS, Android, Екран OLED, Колір чорний, Вологозахист ІР67, Регулювання розміру так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції шагомер, пульсометр, отслеживание сна
Сумісність iOS, Android
Колір Чорний
Экран OLED
Влагозащита ІР67
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Время автономной работы до 20 дней
Емкость аккумулятора 60 mAh
Виробник UWatch
Опис

Придбати Фітнес браслет UWatch DF30 Black (F_54084) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник UWatch DF30

За допомогою фітнес-браслета Uwatch Ви зможете стежити за своє активністю не тільки вдень, але і вночі. Він стане Вашим партнером в заняттях спортом і буде завжди з Вами підтримувати Ваш здоровий спосіб життя. Розумний пристрій, який відстежуватиме ваші звички в області повсякденної активності або ж сну. Для виготовлення цього фітнес-браслета виробник вибрав якісні матеріали.

U.Watches - сучасний бренд стильних і ергономічних годин, головна особливість яких криється у винятковій якості виробів. Кожна модель U.Watches підкреслюють унікальність образу і бездоганний смак свого власника. Рецепт успіху U.Watches заснований на простій філософії - краща якість і дизайн за доступною ціною.

На всіх етапах виробництва годин U.Watches пильна увага приділяється двом головним аспектам - чудовому дизайну виробів і винятковій якості всіх елементів, від корпусів і ременів, до деталей механізмів. Ці стильні і безвідмовні годинник служать постійним джерелом радості для своїх власників, кожен день роблячи їх чарівними.

Бренд Swatch змусив весь світ поглянути на годинник по-іншому, адже годинник - це яскравий аксесуар, невід'ємна деталь костюма. Не дивлячись на те, що Хайек орієнтувався тільки на просування своїх брендів, він сформував новий орієнтир для всього ринку і підштовхнув компанії до розробок нових ідей і стратегій.

Вже сьогодні існують різні дизайнерські рішення в годинній індустрії, тепер можна знайти фешн-марки, усипаний діамантами, напрямок - гламурні бренди і, звичайно ж, широку лінійку спортивних годин. Основна ідея Swatch: «Необхідно мати стільки годин, скільки є блузок, краваток або варіантів настрою». Поки люди будуть оновлювати свій гардероб, і у них буде змінюватися настрій, завжди є привід купити новий годинник.

Революція в годинникової промисловості в першу чергу асоціюється з появою кварцового механізму. Але в ХХ столітті трапився інший часовий переворот - революція Swatch! Завдяки своїй унікальності Swatch миттєво привернув увагу публіки, як тільки яскраві і незвичайні моделі з'явилися у продажу. Саме випуск колекції Swatch допоміг відновити могутню швейцарську годинникову галузь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані