Каталка Yookidoo Музична Качка (25292) - AT167503 - купити Каталки в Києві й Україні, доступні ціни на Каталка Yookidoo Музична Качка (25292) - AT167503 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Каталка Yookidoo Музична Качка (25292)

Каталка Yookidoo Музична Качка (25292) - AT167503

Код товару: AT167503
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група Від 1 року, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Тип іграшка - каталка, Матеріал пластик, Особливості зі звуковими ефектами, Колір чорний, помаранчевий, жовтий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 1 года
Колір черный, оранжевый, желтый, белый
Пол для мальчиков, для девочек
Матеріал пластик
Особливості со звуковыми эффектами
Тип игрушка - каталка
Виробник Yookidoo
Опис

Придбати Каталка Yookidoo Музична Качка (25292) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Каталка Yookidoo Музична качка (25292)

Іграшка-каталка призначена для розвитку рухової функції у зовсім маленьких дітей. Разом з цією іграшкою дитина значно швидше навчитися впевнено ходити.

Основні переваги:

яскрава і приваблива розвиваюча іграшка

качка може самостійно нести на спині брязкальце або іншу іграшку

є музичний супровід, яке можна відключити

не містить дрібних деталей

якісні та безпечні матеріали виготовлення

розвивається дрібна моторика, слух, увагу і пам'ять, розуміння причинно-наслідкових зв'язків, інші необхідні фізичні та інтелектуальні навички

Yookidoo - розумні іграшки для самих маленьких. Ви хочете, щоб вашого малюка з народження оточували тільки корисні і безпечні речі, які будуть приносити йому радість і допомагати пізнавати світ? Або ви шукаєте подарунок для дитини віком до 3 років і не знаєте, що захопить такого малюка і не зашкодить йому? Зверніть увагу на продукцію ізраїльського виробника Yookidoo.

Ця компанія з'явилася на нашому ринку не так давно, але вже встигла зарекомендувати себе найкращим чином. Чому саме цих іграшок довіряють багато батьків? Малюки від 0 до 3 - головні споживачі товарів цього ізраїльського бренду. Отже, все розробки фірми спрямовані саме на цю вікову категорію, що позитивно позначається на якості та різноманітності продукції.

Іграшки Yookidoo не просто барвисті або кумедні - кожна з них ретельно продумана і переслідує конкретну мету, служить розвитку того чи іншого навику. Всі іграшки створені за інтерактивним принципом з урахуванням вікових особливостей дітей, їхніх потреб і способу сприйняття світу. Продукція Yookidoo виготовлена ??за найсучаснішими технологіями і максимально безпечна: гіпоалергенний пластик, якісна фурнітура, синтетична набивка, відсутність дрібних і гострих деталей.

Yookidoo - іграшки, якими вони повинні бути. У перші місяці життя малюк ще недостатньо добре володіє своїм тілом, отримує більшу частину інформації через дотики і не вміє фантазувати. Йому потрібні особливі іграшки. Найважливіше - орієнтація на органи чуття. Немовля не зрозуміє, навіщо йому показують ляльку і кажуть, яка вона гарна, якщо не доторкнеться її. Він сприймає світ по-своєму, оцінюючи предмети по тому, м'які вони або тверді, гладкі або шорсткі, теплі або холодні.

Дитині подобається все яскраве і різнобарвне, а якщо іграшка ще і пісеньку заспіває, то це викликає повний захват! Так з'являється перше неусвідомлене розуміння причинно-наслідкових зв'язків - натиснеш ось сюди, і лялечка заговорить. А спроби повторити слова або звуки, які видає іграшка, сприяють розвитку мовлення дитини.

Yookidoo - щасливе дитинство для самих маленьких. Товари ізраїльського бренду виготовлені з високоякісної пластмаси за інноваційними технологіями. Вам не треба турбуватися про здоров'я і безпеки малюка, так як кожна іграшка Yookidoo відповідає міжнародним стандартам якості. Іграшки торгової марки Yookidoo стануть прекрасним подарунком для Вашого малюка!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані