Мультиварка Rotex RMC522-G - AT167793 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex RMC522-G - AT167793 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G
Мультиварка Rotex RMC522-G

Мультиварка Rotex RMC522-G - AT167793

Код товару: AT167793
В наявності
1 299 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм тушкування, суп, жарка, варіння на пару, юшка, холодець, плов, молочна каша, йогурт, запікання, борщ, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ борщ, варка на пару, жарка, запекание, йогурт, молочная каша, плов, суп, тушение, уха, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Колір Gold
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex RMC522-G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex RMC522-G має безліч функцій!
Ви можете варити каші і супи, смажити, готувати на пару овочі, рибу, м'ясо, тушкувати, випікати і готувати йогурт.
Незалежно від вибору функції, після приготування страви ви можете скористатися режимом підігріву.

Очевидні причини появи Мультиварки Rotex на вашій кухні:
1. Функціональність. Мультиварка Rotex тушкує, смажить, варить, запікає і готує на пару. м'ясні і рибні страви, різні види рису, всілякі запіканки, каші, дієтичне, дитяче і вегетаріанське меню, пироги та десерти - ось лише мала частина тих страв, які приготує для Вас мультиварка Rotex.
2. Час. Завдяки ретельно продуманим деталям і високої потужності нагріву мультиварка Rotex економить до 30% часу приготування! смачні та корисні страви в мультиварці Rotex будуть готові набагато швидше, ніж на звичайній газовій або електричній плиті, а значить, у Вас з'явиться більше вільного часу.
3. Простір. Розмір мультиварки Rotex ідеально підійде для великої родини, і Ви з радістю позбудетеся безлічі кухонних приладів і громіздкого посуду.
4. Здоров'я. Мультиварка Rotex зберігає максимум корисних речовин і вітамінів в продуктах, прекрасно підходить для дитячого раціону, а також допоможе урізноманітнити дієту легкими смачними стравами. І, на відміну від мікрохвильових печей, мультиварка Rotex не піддає Вас і ваших близьких шкідливому випромінюванню. Ви дбаєте про здоров'я, і у вас мало часу для приготування їжі? Мультиварка Rotex - Ваше краще рішення.
5. Три кроки до успіху. За приготування в мультиварці Rotex відповідає процесор. він створює і контролює оптимальну для кожної страви температуру. Просто покладіть необхідні продукти, закрийте кришку і натисніть потрібні кнопки.
6. Передові технології. Вбудований мікропроцесор відповідає і за розрахунок часу приготування. Функція відкладеного старту дозволить Вам отримати гаряче до обраного Вами часу. Закладіть звечора крупу, визначте час сніданку, і отримаєте вранці смачну кашу. Мультиварка Rotex ніколи не спізнюється, але якщо затримуєтеся ви - не біда! Після закінчення приготування автоматично включиться режим дотримання страви в підігрітому стані.
7. Чисте задоволення. Чистити мультиварку Rotex дуже просто, тому ви із задоволенням будете її використовувати кожен день. Спеціальний паровий клапан не дозволить вашій страві «втекти», а антипригарне покриття внутрішньої чаші - пригоріти.
8. Корисні дрібниці. В комплект мультиварки Rotex входить контенер-пароварка, ложка, ополоник, кришка для чаші з харчового пластику і мірний стакан для максимально зручного використання, а також інструкція українською мовою з рекомендаціями по приготуванню. Мультиварки Rotex - це ваші мультиможливості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані