Мультиварка Rotex RMC507-B - AT191066 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex RMC507-B - AT191066 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мультиварка Rotex RMC507-B

Мультиварка Rotex RMC507-B - AT191066

Код товару: AT191066
В наявності
1 349 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм тушкування, жарка, випічка, варіння на пару, холодець, тісто, рис, молочна каша, йогурт, варення, борщ, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ борщ, варенье, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, молочная каша, рис, тесто, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Таймер отсрочки до 24 часов
Особливості корпус из нержавеющей стали
Аксессуары ложка для супа, мерная чашка, Половник
Габарити 295 х 280 х 280 мм
Вага 3.1 кг
Колір черный + металлик
Комплектація книга рецептов
Длина шнура 1,2 м
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex RMC507-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex RMC507-B – хороша і надійна мультиварка потужністю 900 Вт, представлена в корпусі габаритами 280 мм на 295 мм, вагою близько 3,8 кг. Вона володіє дуже простою панеллю управління електронного типу, в основі якої лежить цифровий LED-дисплей, що підсвічується. Для приготування улюблених сімейних страв майбутні користувачі зможуть скористатися 10 автоматичними програмами. Всі інгредієнти занурюються в 5-літрову чашу з товщиною стінки 1,8 мм. Зазначимо, що вона має подвійне антипригарне покриття.

Працює Rotex RMC507-B при підключенні до звичайної електромережі через шнур завдовжки 1,2 м. Якщо говорити про додаткові можливості техніки, тут варто відзначити наявність функції підтримання тепла і таймер відстрочки. Завдяки останньому процес приготування можна перенести на 24 год. В упаковці товару присутні пластиковий контейнер для варіння на пару, ложка з ополоником, мірний стаканчик і книга з сотнею рецептів. ТМ Rotex – побутова техніка, яка поєднує в собі якість, надійність, функціональність, стиль і привабливу ціну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані