Електрочайник Rotex RTP450-U - AT167904 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Rotex RTP450-U - AT167904 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник Rotex RTP450-U
Електрочайник Rotex RTP450-U
Електрочайник Rotex RTP450-U
Електрочайник Rotex RTP450-U

Електрочайник Rotex RTP450-U - AT167904

Код товару: AT167904
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 4.5 л, Потужність 800 Вт, Тип термопот, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rotex
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 4.5
Потужність 800 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип термопот
Функції поддержания температуры, повторное кипячение
Колір нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Rotex RTP450-U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Rotex RTP450-U - сучасний термопот з привабливим дизайном, який виконаний в строгому і одночасно елегантному стилі. В основі даної моделі використовується нержавіюча сталь, з якої виготовлений нагрівальний елемент і корпус термпота. 

Завдяки цьому, цей прилад прослужить багато років. Потужність даної моделі складає 800 Вт. Харчування - 220-240 В, 50 Гц. Обсяг цього Сушка для - 4.5 л. Оснащений захистом від перегріву і протікання. Для максимального комфорту використання, дану модель оснастили зручною ручкою для перенесення.

< style="font-size: 1rem;" class="stagb">Електрочайник Rotex RTP450-U призначений для кип'ятіння води і підтримки її температури на заданому рівні, за допомогою періодичного нагріву. Сушка має 3 способи розливу води, а саме: автоматичний, механічний і прямий (натискання клавіші чашкою за носиком подачі води). Є індикатор підтримки температури і зручна ручка для перенесення. Оснащений функцією автоматичного відключення при закипанні, функцією повторного кип'ятіння, а також функцією блокування кришки.

Rotex - це українська торгова марка, що з'явилася на ринку побутової техніки в 2005 році. Rotex починала свою роботу з дрібної побутової техніки (чайники, соковижималки, м'ясорубки ін.). Товари даної ТМ заявили про себе як про якісну продукцію, має доступну ціну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані