Конструктор LEGO Спасательный грузовик Раптора (10757) - AT168035 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Спасательный грузовик Раптора (10757) - AT168035 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Конструктор LEGO Спасательный грузовик Раптора (10757)

Конструктор LEGO Спасательный грузовик Раптора (10757) - AT168035

Код товару: AT168035
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія LEGO Juniors, Тип пластиковий, Вік 4-7 років, Кількість деталей 85, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Juniors
Возраст 4-7 лет
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Количество деталей 85
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO Спасательный грузовик Раптора (10757) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор LEGO Пограбування банку Подривашкіним (10760)

Хапай курячий стегенце і біжи до вантажівки! Виверження вулкана на острові ось-ось почнеться, і тільки ти зможеш врятувати втікача раптора. Скидай клітку на землю і відкривай ворота. Щоб Раптор забіг в неї, використовуй в якості приманки курку, насаджені на палицю. Чи вийде у вас з Оуеном врятувати раптора і вчасно втекти з острова?

LEGO Juniors створені для початківців в будівництві конструкторів. Буквально за секунду ваша дитина зрозуміє, як легко і цікаво будувати разом з конструкторами LEGO, а в процесі ви зможете навчити його, що досягати успіхів можна в процесі гри, а також допоможете закласти перші цеглинки впевненості у власних силах.

Найвідоміша в світі іграшка, мрія багатьох маленьких хлопчиків і дівчаток - конструктор LEGO з'явилася в Данії. Відповідаючи запитам своїх покупців, постійно змінюючись і вдосконалюючись LEGO міцно зайняв своє місце в дитячих кімнатах, з ним не нудно і ваша фантазія практично не обмежена. Буквально за секунду ваша дитина зрозуміє, як легко і цікаво будувати разом з конструкторами LEGO.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані