Офісне крісло АКЛАС Джокей CH PR Голубое (11421) - AT168210 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Джокей CH PR Голубое (11421) - AT168210 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Офісне крісло АКЛАС Джокей CH PR Голубое (11421)

Офісне крісло АКЛАС Джокей CH PR Голубое (11421) - AT168210

Код товару: AT168210
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка тканина, Матеріал основи хромований метал, Технічне оснащення регулювання висоти посадки, Максимальне навантаження, кг 100, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка ткань
Техническое оснащение регулировка высоты посадки
Цвет обивки Blue
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 79
Ширина сидения, см 40
Глубина сиденья, см 37
Высота спинки, см 44
Диаметр основания, см 54
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Джокей CH PR Голубое (11421) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Джокей це дитяче комп'ютерне крісло з ортопедичними властивостями. Відмінна модель, яка буде "рости" разом зі своїм юним господарем.

До дитячого крісла пред'являються підвищені вимоги. Воно повинно бути якісним і міцним, а також зручним і практичним. Крісло Джокей відповідає цим вимогам на всі 100! Продумана ергономіка, розроблена спеціально для зростаючого дитячого організму, дозволить правильно сформуватися спинці вашої дитини, при цьому знизить навантаження і втому при заняттях та розвагах. Крісло відмінної якості, виготовлене з екологічно чистого матеріалу, що забезпечує довговічність і безпеку використання.

Крісло має привабливий зовнішній вигляд, з оригінальною формою спинки і сидіння. Крісло не тільки виглядає привабливо, але і забезпечує зручну посадку.

У кріслі встановлений механізм піастру, завдяки якому спинка крісла знаходиться в постійному контакті зі спиною дитини. Також ви зможете регулювати висоту і глибину спинки, а газліфт допоможе змінювати висоту посадки в залежності від росту дитини. Завдяки цьому крісло прослужить довго, і буде "підростати" разом зі своїм господарем.

Дане крісло йде без підлокітників, щоб дитина сиділа в кріслі правильно і тримала спину рівно. Це вбереже хребет від викривлення і збереже правильну поставу.

Дизайн спинки спеціально розроблений для правильного позиціонування хребта дитини. Завдяки своєму привабливому зовнішньому вигляду крісло Джокей відмінно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати дитини, а завдяки своїй відмінній якості і наявності регулювань воно зможе там затриматися надовго.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані