Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Jupiter GTS C-4 Beige (Jupiter GTS C-4) - AT168392 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Jupiter GTS C-4 Beige (Jupiter GTS C-4) - AT168392 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Jupiter GTS C-4 Beige (Jupiter GTS C-4)

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Jupiter GTS C-4 Beige (Jupiter GTS C-4) - AT168392

Код товару: AT168392
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка тканина, Матеріал основи пластик, Технічне оснащення регулювання висоти спинки, регулювання висоти посадки, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке, Колір каркасу чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка ткань
Техническое оснащение регулировка высоты спинки, регулировка высоты посадки
Цвет обивки бежевий
Материал основания пластик
Сиденье мягкое
Цвет каркаса Чорний
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 96
Высота спинки, см 53
Диаметр основания, см 62
Вес, кг 10
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Jupiter GTS C-4 Beige (Jupiter GTS C-4) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Jupiter від компанії Примтекс Плюс з якісною оббивкою, виготовлено на основі п'ятипроменевої поліамідної хрестовини.

Модель комплектується пневмопатроном, за допомогою якого ви легко зможете відрегулювати висоту сидіння під параметри вашого робочого столу і під свій зріст.

Особливість:

  • Механізм перманент контакт
  • Комфортне сидіння
  • Регульована висота сидіння
  • Регулювання ступеня жорсткості гойдання
  • Пластикова база

Примтекс плюс є виробником крісел і стільців для офісів, барів і кафе.

У виробах використовуються сертифіковані комплектуючі імпортного та вітчизняного виробництва. Крісла оснащені високоякісними сучасними механізмами, що дозволяють легко регулювати висоту і кут нахилу сидіння. Підлокітники з сучасних матеріалів дають відчуття комфорту. За рахунок використання якісного поролону досягається висока пружність сидіння і спинки.

Широка колірна гамма шкіри, тканин, вінілісшкіри, дерев'яних деталей дозволяє задовольнити найвищі вимоги до інтер'єру офісу. Вся продукція має сертифікат відповідності УкрСЕПРО і гігієнічний висновок МОЗ України.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані