Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A) - AT016884 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A) - AT016884 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A)
Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A)
Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A)
Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A)
Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A)

Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A) - AT016884

Код товару: AT016884
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку монохромний, Тип лазерний, Інтерфейси USB, NFC, LAN, Максимальний формат друку А4, Місячний обсяг друку 150 000 стор, Час виходу першої сторінки 5.8 сек,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 1200 x 1200
Час виходу першої сторінки 5.8 сек
Інтерфейси USB, NFC, LAN
Максимальна швидкість монохромного друку 43 арк/хв
Оперативная память 512 МБ
Місткість лотків для подачі 550 аркушів
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60-200 г/м²
Частота процесора 1200 МГц
Середня споживана потужність під час друку 741 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 13 Вт
Ширина 418 мм
Висота 481 мм
Глибина 376 мм
Вага 15.8
Опис

Придбати Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M506x (F2A70A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки принтеру НР LaserJet Enterprise M506x (F2A70A), який швидко переходить в робочий режим і споживає незначний обсяг електроенергії, час виконання важливих завдань скоротиться. Багаторівневий захист стане надійним бар'єром проти загроз. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence і можливості цього принтера дозволять збільшити обсяги друку без зниження якості.

Прискорення робочих процесів
Забудьте про довге очікування. На вихід з енергозберігаючого режиму сну і друк першої сторінки принтера потрібно всього 8.5 секунди. Завдяки інноваційній конструкції і технології використання тонера цей принтер є лідером по економії електроенергії в своєму класі. Використовуйте різні носії для швидкого запуску завдань в роботу. Друкуйте двосторонні документи без зниження продуктивності принтера. Завдяки своїй компактності (габарити зменшені на 30 %) і тихій роботі цей принтер чудово підходить для невеликих приміщень.

Безпека і зручність управління
Вбудовані можливості виявлення та усунення загроз безпеки забезпечують постійний захист принтера під час роботи. Вбудовані і додатково придбані рішення безпеки забезпечать захист конфіденційних даних під час їх зберігання і передачі. Додаткові вбудовані рішення HP JetAdvantage в області безпеки допоможуть надійно захистити конфіденційні дані. HP Web Jetadmin забезпечує централізоване управління парком пристроїв та оптимізацію робочих процесів.

Більше сторінок. Вище продуктивність. Кращий захист.
Чорний тонер забезпечує високу контрастність чорно-білих текстів, шрифтів і графічних зображень. Прагніть до більшого. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence володіють великим ресурсом в порівнянні з попередніми моделями картриджів. Вбудовані технології розпізнавання та захисту картриджів допоможуть підтвердити достовірність матеріалів HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлений лазерний картридж. При необхідності його можна замінити на спеціальний картридж збільшеної ємності.

Постійний доступ до можливостей безпечного друку з мобільних пристроїв
Відкрийте для своїх співробітників переваги прямого бездротового друку з 128-бітним шифруванням з мобільних пристроїв без підключення до мережі. Технологія NFC дозволяє передавати на принтер документи з мобільних пристроїв без підключення до мережі. Інтерфейс Ethernet і додатковий модуль бездротового зв'язку забезпечують зручність доступу, друку та обміну ресурсами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
Саша
17-07-2020 14:20:45
Решил обновить принтер, выбрал модель HP LaserJet Enterprise M506x, основываясь на ее характеристиках. Товар мне доставили бесплатно, несмотря на то, что при покупке дали приятную скидку. Работает идеально, скорость двухсторонней печати ничем не отличается от скорости печати одной страницы. Работает очень тихо, есть беспроводной вариант связи. Идеальный для офиса.
Переваги:
Режим сбережения энергии, быстрая двухсторонняя печать
Недоліки:
Не нашел
особисті дані