Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A) - AT228878 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A) - AT228878 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A)
Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A)
Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A)
Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A)

Принтер лазерний HP LJ Enterprise M507dn (1PV87A) - AT228878

Код товару: AT228878
В наявності
31 739 грн
Короткий опис:

Призначення Для офісу. Технологія друку Лазерна. Кольоровість Монохромний. Дозвіл друку 1200х1200. Формат друку A4. Швидкість чорно-білого друку 43. Час виходу першої сторінки, з 5,9. Щільність паперу, гр / м2 60-199. Лоток подачі 550. Провідні інтерфейси Ethernet, USB. Двосторонній друк Автоматична. Дисплей Є. Тип підключення Провідний. Підтримка ОС Android, Mac OS, Windows. Колір білий

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HP
Провідні інтерфейси Ethernet, USB
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 1200 x 1200
Час виходу першої сторінки 5.9 сек
Кількість картриджів 1
Максимальна швидкість монохромного друку 43 арк/хв
Кількість лотків для подачі 2
Місткість лотків для подачі 550 аркушів
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 199 г/м²
Середня споживана потужність під час друку 601 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 2.61 Вт
Ширина 639 мм
Висота 299 мм
Глибина 418 мм
Вага 11.48 кг
Опис

Безпечне обслуговування рішень для бізнесу та економія енергії при використанні тонера HP EcoSmart Black.

Принтер з підтримкою динамічної безпеки. Призначений для використання тільки з картриджами, оснащеними оригінальної мікросхемою HP. Картриджі з мікросхемами інших виробників можуть не працювати, а працюють в даний час можуть не працювати в майбутньому.

Виберіть принтер HP LaserJet Enterprise, РОЗРОБЛЕНИЙ для безпечного і ефективного обслуговування бізнесу і дозволяє економити енергію при використанні чорного тонера HP ECOSMART Black. Це Принтер, який відповідає вимогам вашого зростаючого бізнесу, на який можна повністю покластися.

Ідеальне рішення для великих і середніх підприємств, потрібен надійний, високопродуктивний і компактне чорно-біле МФУ з низьким енергоспоживанням.

Принтери HP оснащуються надійними функціями безпеки, здійснюють безперервний моніторинг, постійно виявляють і зупиняють загрози, а також адаптуються до нових видів атак. Принтери HP здатні автоматично відновлюватися після атак без втручання ІТ-персоналу.

Правильне ведення бізнесу має на увазі гарне керування ресурсами. пристрій HP LaserJet відрізняється більшою економічністю і енергоефективністю в порівнянні з попередніми моделями, в тому числі за рахунок використання картриджів HP JetIntelligence. HP, як і Ви, прагне підтримувати розвиток Вашого бізнесу.

Будь-який бізнес високо оцінює пристрої та рішення, які допомагають вирішувати проблеми. більше контролю з надійною системою керування і рішення, відповідне вимогам сучасного бізнесу.

Зручні у використанні функції, друк і прості можливості друку з мобільних пристроїв допоможуть вам підтримувати високий темп роботи в цьому стрімкому світі сучасного бізнесу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані