Конструктор Duplo My First Большая игровая площадка LEGO (10864) - AT169062 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор Duplo My First Большая игровая площадка LEGO (10864) - AT169062 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор Duplo My First Большая игровая площадка LEGO (10864)

Конструктор Duplo My First Большая игровая площадка LEGO (10864) - AT169062

Код товару: AT169062
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія LEGO DUPLO, Тип пластиковий, Вік 2-5 років, Кількість деталей 71, Жанр будівлі, Стать для хлопчиків, для дівчаток,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO DUPLO
Возраст 2-5 лет
Жанр сооружения
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Количество деталей 71
Габариты упаковки 262 x 370 x 180 мм
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор Duplo My First Большая игровая площадка LEGO (10864) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор Duplo Великий ігровий майданчик LEGO (10864)
Кубики LEGO DUPLO познайомлять вашу дитину з захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і зростаючої уяви.

Кубики LEGO DUPLO допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до навчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики DUPLO сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використовувати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Розвивайте уяву малюка з набором Великий ігровий майданчик LEGO DUPLO, за допомогою якого ви зможете побудувати ігровий майданчик з безліччю веселих функцій. Цей набір різнокольорових кубиків включає в себе обертається флюгер, гойдалки, дві гірки, машинку-гойдалку на пружині і дві фігурки LEGO DUPLO. ,

Упаковку набору також можна використовувати в якості зручною коробки для зберігання. Основні конструкції побудовані на «траві» - пластинах світло-зеленого кольору. У наборі LEGO 10864 дві мініфігурки і 71 деталь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані