Мультиварка Rotex REPC58-G - AT169299 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex REPC58-G - AT169299 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка Rotex REPC58-G

Мультиварка Rotex REPC58-G - AT169299

Код товару: AT169299
В наявності
2 449 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм борщ, варення, йогурт, м'ясо, птиця, риба, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, каша, тушкування, хліб, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ борщ, варенье, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, каша, мясо, птица, рыба, тушение, хлеб, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Количество программ 17
Таймер отсрочки до 24 часов
Особливості защита от перегрева
Аксессуары ложка для риса, мерная чашка, решетка для приготовления на пару
Вага 4.56 кг
Колір золотой + белый
Комплектація книга рецептов
Длина шнура 1,2 м
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex REPC58-G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex REPC58-G – стильна та надійна мультиварка-скороварка потужністю 900 Вт, представлена в корпусі золотисто-білого кольору з розмірами 355х330 мм, важить приблизно 5,7 кг. Модель оснащена 5-літрової чашею з високоякісним керамічним покриттям. Враховуючи обсяг, Rotex REPC58-G стане в нагоді сім'ям з 5-6 осіб. Для вибору програм приготування страв і додаткових функцій передбачені інформативні кнопки. Крім них, є й невеликий цифровий LED-дисплей.

Працює Rotex REPC58-G при підключенні до звичайної електромережі через шнур завдовжки 1,2 м. Якщо говорити про додаткові можливості техніки, тут варто відзначити наявність функції підтримання тепла і таймер відстрочки. Завдяки останньому процес приготування можна перенести на 24 год. Симпатичний дизайн, інтуїтивне управління, невибагливість у очищенні, тривалий термін справної служби при дбайливому відношенні і дотриманні всіх правил експлуатації – ось головні переваги мультиварки і за сумісництвом скороварки Rotex REPC58-G.

ТМ Rotex – побутова техніка, яка поєднує в собі якість, надійність, функціональність, стиль і привабливу ціну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані