Мультиварка Rotex REPC73-B - AT169782 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex REPC73-B - AT169782 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка Rotex REPC73-B
Мультиварка Rotex REPC73-B
Мультиварка Rotex REPC73-B
Мультиварка Rotex REPC73-B
Мультиварка Rotex REPC73-B

Мультиварка Rotex REPC73-B - AT169782

Код товару: AT169782
В наявності
2 599 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм бобові, борщ, варення, йогурт, піцца, печеня, плов, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, каша, суп, тушкування, риба, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ бобовые, борщ, варенье, варка на пару, выпечка, жарка, жаркое, йогурт, каша, пицца, плов, рыба, суп, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Количество программ 17
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 24 часа
Особливості съемная внутренняя крышка, съемный паровой клапан
Аксессуары лопатка, мерная чашка, паровая емкость
Колір черный + металлик
Комплектація книга рецептов
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex REPC73-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex REPC73-B допоможе не просто приготувати смачну і корисну їжу для вашої родини, але і насолодитися процедурою щоденного приготування. Сучасна техніка потужністю 900 Вт допоможе вам готувати смачно і різноманітно, і при цьому зекономить час проводження на кухні і позбавить від гори немитого посуду. Ця чудова мультиварка в чорно-сріблястому стильному корпусі має сучасний дизайн, а значити відмінно доповнить і прикрасить інтер'єр будь-якої кухні.

Містка чаша з подвійним керамічним покриттям ємністю 5 літрів нікого не залишить голодним. Наявність міцного антипригарного покриття гарантує якість ваших страв, довговічність і надійність пристрою. 45 автоматичних програм пропонують широкий вибір способів термічної обробки продуктів: це і тушкування, варіння, запікання, випічка вироби і страви на пару. Опція підтримки страви гарячим і таймер відстрочки дозволяє готувати до потрібного часу і подавати на стіл свіжу і гарячу їжу.

Алюмінієва пароварка, мірна чашка, ложка, ополоник і книга рецептів йдуть додатково в комплекті з пристроєм. Стильна мультиварка Rotex REPC73-B стане чудовим подарунком для кожної господині. З нею приготування їжі стане приємним і простим заняттям.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані