Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W - AT169642 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W - AT169642 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W
Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W

Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W - AT169642

Код товару: AT169642
В наявності
3 891 грн
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 550 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 6.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 550 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 6.8
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 160 Вт
Уровень шума 48 dB
Виробник LIBERTY
Опис

Придбати Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна LIBERTY Slide 265 W - це вбудована сучасна телескопічна витяжка, яка відмінно інтегрується в будь-який кухонний інтер'єр. Компактні габарити даної моделі дозволяють її розмістити над варильною поверхнею навіть у невеликій кухні.

При необхідності висувна телескопічна панель вільно збільшує площу втягування, що підвищує ефективність роботи витяжки. Витяжка володіє двома моторами з потужністю по 80 Вт, що забезпечує продуктивність роботи до 550 м. Куб. Такої потужності цілком вистачає, щоб зробити ефективну очистку повітря навіть при сильному задимленні. Крім усього, ви зможете вибрати один з трьох режимів роботи, в залежності від ступеня забруднення повітря в приміщенні. Управління просте, механічне і здійснюється за допомогою кнопок. Для освітлення вручений поверхні або плити використовуються дві потужні і економічні галогенні лампочки. LIBERTY Slide 265 W стане корисним пристроєм, який допоможе створити у вашому будинку свіже повітря і затишну атмосферу.

Вишуканий дизайн кнопкової панелі управління витяжки LIBERTY ідеально впишеться в вишуканий інтер'єр вашої кухні. LIBERTY Slide 265 W обладнана лампами з м'яким світлом, низьким рівнем енергоспоживання і значною площею освітлення. Витяжка мають високу продуктивність, що дозволяє їй швидко витягти з кухні дим, пар, і гаряче повітря. Закінчивши приготування їжі не вимикайте витяжку відразу, а залиште її на час. Витяжка вимкнеться сама завдяки таймеру повністю очистивши повітря на кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані