HP DL380 Gen9 (K8P43A) - AT017034 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на HP DL380 Gen9 (K8P43A) - AT017034 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

HP DL380 Gen9 (K8P43A)

HP DL380 Gen9 (K8P43A) - AT017034

Код товару: AT017034
Немає в наявності
Короткий опис:
Сервер HP DL380 Gen9 (K8P43A) Golden Offer, 1 ЦПУ E5-2609 v3, 16 Гбайт RDIMM, накопичувач SAS 600 Гбайт, БП 500 Вт

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Інтерфейси Передняя панель: 1 x USB 3.0 Задняя панель: 1 x USB 3.0, 1 x IPMI (Management LAN), 4 x LAN, 1 х D-Sub Слоты расширения: 3 х PCI-E 3.0 x8
Процесор Intel Xeon E5-2609 v3
Тактова частота процесора 1900 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 4
Форм-фактор 2
Жесткий диск 600 GB
Сетевой контроллер HP Embedded 1Gb Ethernet 4-port 331i Adapter
Контроллер хранилища Smart Array P440ar / 2 Гбайта FBWC
Оптичний привід DVD-RW
Слоты для памяти 24 slots
RAID 5, 60 мм
Чіпсет Intel C610
Блок питания 500 Вт
Виробник Hewlett-Packard
Опис

Що ускладнює роботу вашого сервера? Системи зберігання, нестача обчислювальних ресурсів чи неможливість розширення? Найпопулярніший у світі сервер став ще кращим. Сервер HP ProLiant DL380 Gen9 забезпечує максимальну продуктивність та можливості розширення до конфігурації HP з двома процесорами для встановлення у стійку.

Надійність, зручність обслуговування та практично постійна доступність у поєднанні з комплексною гарантією роблять його ідеальним рішенням для будь-якого середовища. Галузевий стандарт центрів обробки даних – на благо вашої компанії.

Сервер призначений для скорочення витрат та спрощення системи. У ньому використовуються найновіші процесори Intel E5-2600 v3, що підвищують продуктивність до 70%, а також інноваційні модулі пам'яті HP DDR4 SmartMemory з підтримкою обсягів до 1,5 Тбайт, ефективністьяких на 14%3 перевищує показники модулів попереднього покоління.

Додаткові графічні та обчислювальні можливості забезпечуються за рахунок підтримки дисків SAS 12 Гбіт/с та мережевих контролерів 40 Гбіт/с. Завдяки автоматизації найважливіших завдань управління життєвим циклом сервера розгортання, оновлення, моніторинг та обслуговування DL380 Gen9 стане легким завданням.

Сервер підходить для розгортання як базових, так і критично важливих програм, що забезпечує захист вкладень в ІТ.

Оновлений корпус сервера HP ProLiant DL380 Gen9 забезпечує гнучкі можливості налаштування та розширення, а також захист інвестицій завдяки новим універсальним відсікам HP для підключення від 8 до 24 накопичувачів малого форм-фактора та від 4 до 12 накопичувачів великого форм-фактору разом із пристроями NVMe, а такожза рахунок додаткового заднього відсіку для накопичувачів.

Оновлений контролер HP Flexible Smart Array та контролер HP Smart SAS HBA дозволяють вибрати оптимальний контролер зі швидкістю 12 Гбіт/с, який найкраще підходить для вашого середовища. Вбудований контролер SATA HP Dynamic Smart Array B140i використовується для завантаження, керування даними та носіями.

Рішення доступне у комплектації 4 x 1GbE з можливістю вибору адаптера (HP FlexibleLOM або вертикальні адаптери PCIe від 1GbE до 40GbE). Все це дозволяє досягти гнучкості пропускного каналу та комутаційної матриці, а також дає можливість швидко реагувати на мінливі вимоги бізнесу та підтримати розвиток компанії.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані