Конструктор LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероев (41232) - AT170361 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероев (41232) - AT170361 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероев (41232)

Конструктор LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероев (41232) - AT170361

Код товару: AT170361
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія LEGO DC Comics Super Heroes, Тип пластиковий, Вік 8-12, Кількість деталей 712, Стать для дівчаток, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO DC Comics Super Heroes
Возраст 8-12
Матеріал пластик
Пол для девочек
Количество деталей 712
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероев (41232) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

LEGO DC – Суперіграшки.

LEGO DC Superheroes – , конструктори серії LEGO DC Супергерої, які були випущені в 2011 році. Спочатку з'явилися набори Бетмен і Зелений Ліхтар, а пізніше – набори Супермен, Супервумен, Аквамен, Флеш. До речі, Бетмен, Супермен, Зелений Ліхтар, Аквамен і Флеш – єдині герої, вороги яких випускаються окремими наборами з певними аксесуарами.

Конструктор , LEGO Супергерої створено за мотивами всесвітньо відомих і улюблених багатьма коміксів про людей з дивовижними здібностями і лиходіїв, які прагнуть захопити владу. Всі іграшки барвисті і повністю відповідають зовнішньому вигляду своїх оригінальних і мультиплікаційних героїв.

LEGO Batman DC Superheroes – рятуйся хто може!

Набір LEGO Batman DC та інші іграшки серії представляють для дітей величезний інтерес. Різноманітні сцени, круті пристосування для боротьби з лиходіями, аксесуари, плавальні і літаючі пристосування – конструктори містять понад 100 деталей для втілення найсміливіших конструкцій. І зовсім не обов'язково збирати модель по інструкції, дитині буде набагато цікавіше придумувати свої геройські штучки і втілювати ідеї в життя.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані