Стілець для годування Chicco Polly Easy Зеленый (79565.64) - AT170816 - купити Стільці для годування в Києві й Україні, доступні ціни на Стілець для годування Chicco Polly Easy Зеленый (79565.64) - AT170816 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стілець для годування Chicco Polly Easy Зеленый (79565.64)

Стілець для годування Chicco Polly Easy Зеленый (79565.64) - AT170816

Код товару: AT170816
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал текстиль, пластик, метал, Вік від 6 місяців, Колір зелений, Регулювання по висоті 7 позицій, Нахил спинки 3 позиції, Вага 8.1 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал текстиль, пластик, металл
Возраст от 6 месяцев
Колір Green
Регулировка по высоте 7 позиций
Наклон спинки 3 позиции
Додатково съемный столик, ремни безопасности, подножка, колесики, возможность регулировки расстояния от столешницы до малыша, cъемная обив
Виробник Chicco
Вага 8.1
Опис

Придбати Стілець для годування Chicco Polly Easy Зеленый (79565.64) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стільчик для годування Chicco Polly Easy Зелений (79565.64) - зручний, м'який та безпечний дитячий стільчик для годування дитини від 6 місяців до 3-х років. 3 положення нахилу дозволяють використовувати стільчик як шезлонг, місце для відпочинку, ігор і, звичайно ж, годування! 7 положень по висоті дають можливість дитині сидіти за одним столом з батьками.

Регулювання підніжки в 3 позиціях доповнює можливості стільчика по адаптації під зріст дитини. PollyEasy оснащений зручною стільницею, яка регулюється по глибині, легко миється і трансформується в столик для ігор. 4 колеса полегшують переміщення стільчика по території. П'ятиточковий ремінь забезпечує безпеку дитині. Стільчик компактний в складеному вигляді - це ідеально для зберігання і транспортування.

Chicco - одна з марок торгової компанії «Artsana» (Італія), утвореної в 1946 році. Основне виробництво і штаб-квартира її розташовані в курортному мальовничому містечку Комо, недалеко від Мілана.

В даний момент асортимент продукції марки «Chicco», яка призначена для новонароджених, вагітних жінок і мам, дітей дошкільного віку, складається з більш ніж 4 000 найменувань. У світі жодна компанія не виробляє такий великий асортимент сучасних і високоякісних товарів.

У створенні та розробці продукції беруть участь як співробітники власного науково-дослідного центру, який належить компанії, так і найвідоміші фахівці в області косметології, педіатрії та дерматології. Тому торгова марка «Chicco» вже протягом кількох десятиліть поставляє товари в 130 країн світу.

Місія CHICCO. Чи є заняття краще, ніж подарувати дитині посмішку? На наш погляд, немає. Тому ми переконані, що це найкраща робота в світі. І ми щасливі присвятити їй кожен день нашого життя. Все, що ми робимо, кожна річ, кожне винахід, створюється нами з однією лише метою: одного разу опинитися у малюка і зробити його щасливішим. Для нас немає нічого ціннішого, ніж це. Тому що ми знаємо, що у відповідь отримаємо кращий подарунок у всьому світі. Посмішку дитини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані