Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red - AT170837 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red - AT170837 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red

Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red - AT170837

Код товару: AT170837
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 42.5 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Кількість програм 2, Колір корпусу білий, Клас енергоспоживання А,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 42.5 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Программы стирки стирка, интенсивная
Класс энергопотребления A
Функції слив
Особливості помпа откачки воды, полуавтоматическая
Колір корпусу White
Висота 86 см, 88 см
Ширина 74.5 см, 79 см
Цвет дверцы красный, синий
Опис

Придбати Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина SATURN ST-WK7602 Red активаторного типу має механічне управління. Завантаження вертикальне (до 6.5 кг). Бак пластиковий. Машина має два основні режими - прання і полоскання. Час можна регулювати вбудованим таймером. В окремому відсіку змонтована центрифуга. Для відкачування води передбачена помпа. Маючи гранично просту конструкцію, машина надзвичайно надійна і може працювати навіть в умовах підвищеної вологості. Невибагливість в роботі і невисока ціна безумовно роблять покупку цієї пральної машини вигідним вкладенням грошей.

Техніка ТМ Saturn - широкий асортимент продукції з високими технічнімі характеристиками за доступною ціною. Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайнятості гідне місце. Сьогодні на всю продукцію ТМ Saturn здійснюється повна гарантія на 2 роки. За свої  високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка ТМ Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміямі, отримала звання - «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка». Saturn - це відмінний вибір для тих, хто цінує високе співвідношення ціни и якості, а такоже віддає перевагу функціональності и пріємному дизайну.

Бренд Saturn був заснований порівняно недавно. У 1997 году заокеанська торгова марка булу зареєстрована як координатор оптового продажу техніки в Европі. Опорною точкою став склад в місті Гамбург. А вже у 2000 році була утворена компанія Saturn Home Appliances s.r.o. зі штаб-квартирою в Чехії, яка контролює виробництво і збут в странах Східної Європи. Виробництво на сьогоднішній день налагоджено в Китаї. На кожному з підприємств встановлені суворі оцінки моніторингу, чтощо практично не допускає можлівість отримання неякісної продукції. Про надійність и високий рівень якості говорити ті факт, що потужності цієї компании часто орендуються такими брендами як Philips, Kenwood, Rowenta и іншімі, або ж ці компанії розміщують на них свої замовлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані