Навушники Edifier W855BT Black - AT171126 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Edifier W855BT Black - AT171126 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить готовый, обратите внимание на игр компьютере, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар диски ssd, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам телевизор, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с smart watch умные, либо аккумулятор ибп, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить диск ссд в нашем магазине, а также готовый пк с доставкой по Сумам.
  • Выгодные цены на объектив фотоаппарата, предлагаем вам сделать выбор watch умные и заказать с доставкой в Хмельницком.
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black
Навушники Edifier W855BT Black

Навушники Edifier W855BT Black - AT171126

Код товару: AT171126
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення Bluetooth, бездротовий зв'язок NFC, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Тип музика і розваги, Підключення бездротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Edifier
Інтерфейс підключення Bluetooth, беспроводная связь NFC
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение безпровідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 98 dB
Колір Чорний
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Особливості съемный кабель, неодимовый магнит, съемный кабель, регулятор громкости, кнопка принять/отклонить вызов
Диаметр излучателя 40 мм
Опис

Придбати Навушники Edifier W855BT Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники Edifier W855BT Black - бездротові повнорозмірні навушники з функцією гарнітури. Навушники підключаються до смартфону або плеєру за коштами Bluetooth зв'язку, версії 4,1. Так само в комплекті з навушниками йде стандартний аудіокабель, що дозволяє слухати музику навіть якщо розрядився вбудований акумулятор. Крім мікрофона, навушники оснащені кнопкою відповіді на дзвінок, яка дозволяє перемикати композиції і ставити паузу.

Особливості:

Бездротові Bluetooth навушники

Версія Bluetooth: 4,1 з підтримкою Apt-X

Спосіб кріплення: наголов'я

Тип конструкції: закриті, повнорозмірні

Частотний діапазон: 20 - 20 000 Гц.

Компанія Edifier заснована в 1996 році і на даний момент є найбільшим в світі виробником мультимедійних акустичних систем під власним брендом. Акустика Edifier продається більш ніж в 80-ти країнах, на всіх населених континентах. Передові технічні рішення Edifier відзначені численними нагородами міжнародних виставок. Структурно компанія розділена на департамент R & D, розташований в канадському офісі і оперативне керівництво, яке проводиться з головного офісу в Пекіні.

Повністю вертикально інтегрована компанія Edifier дозволяє втілити в життя будь-яку ідею без залучення сторонніх виробників. Від розробки дизайну і технічного завдання, як постановки завдання, до відвантаження готової продукції в будь-яку точку світу і в будь-якій кількості. Для цього у компанії є всі - дизайн студія, R & D департамент, виробництво всіх частин і компонентів (випромінювачів, корпусів з дерева та пластику, фарбування, друкованого монтажу і т. Д.), Лінія вихідного тестування готової продукції, великі склади. Все це реалізовано на двох виробничих потужностях (в Пекіні і Донгуане), які забезпечують продуктивність більше 8,000,000 акустичних систем в рік. Над цим завданням успішно працює команда Edifier, що складається з більш ніж 3,000 осіб. Саме їхні зусилля призвели до того, що продукція Edifier відома в 70 країнах.

Компанія Edifier одна з небагатьох, хто вже майже 20 років спеціалізується тільки в одній області - в області звуку. Чи не розпорошуючись на інші теми і рішення, компанія поставила перед собою завдання робити споживчу аудіо електроніку високого класу. Аудіо, як стиль життя, в цьому філософія компанії. Завдяки високому професіоналізму, застосування сучасних акустичних технологій, високим стандартам виробництва, безкомпромісному якості проектування і виробництва, ми прагнемо зайняти гідну нішу не тільки в області мультимедійної (PC) акустики, а й в домашньому аудіо і рішеннях для Apple продуктів. Стати визнаної в світі компанією-виробником високоякісних акустичних рішень, бути вагомою фігурою в динамічному ринку споживчої електроніки - ось завдання, які поставило перед собою керівництво компанії Edifier.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані