Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1) - AT171336 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1) - AT171336 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)
Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1)

Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1) - AT171336

Код товару: AT171336
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, USB, Конструкція повнорозмірні, Призначення для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Тип геймерські (ігрові), Підключення дротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Razer
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, USB
Конструкция полноразмерные
Призначення для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 109 дБ
Колір Чорний
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 12 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Чувствительность микрофона 42 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Длина шнура 1.3 + 2 м
Особливості регулятор громкости, регулятор баса, неодимовый магнит, кнопка включения/выключения микрофона, выдвижной микрофон
Диаметр излучателя 50 мм
Опис

Придбати Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники Razer Kraken Tournament Edition Black (RZ04-02051000-R3M1) - перша ігрова гарнітура, в якій є технологія THX Spatial Audio. Вони створюють реалістичну глибину, передаючи позиційно-точний звук в області 360 ° навколо вас для більшої реалістичності у вашій ігровому середовищі.

Настроюються 50-міліметрові драйвери. Потужні баси з чітким панорамним звуком розкривають ігровий світ з принципово новою деталізацією. Чіткий звук, від самих тихих кроків, позаду вас, до епічних вибухів, не залишить вас байдужим.

Повний контроль звуку. Налаштуйте елементи керування аудіо та мікрофона для персоналізації «на льоту». Ідеальне поєднання обсягу гри і чату. Одна з найбільших проблем в іграх - коли переговори з тіммейтов перериваються звуком битви і навпаки. В Razer Kraken Tournament Edition є новий баланс гри / чату, тому ви можете перемикатися між звуком гри і чату для ідеального поєднання, і занурення в гру і спілкування.

Сила баса в ваших руках. Кожен гравець має свої переваги, коли справа доходить до баса. Razer Kraken Tournament Edition мають функцію Bass Control на 17 регульованих рівнях, тому ви зможете знайти найбільш відповідні налаштування для комфортної гри.

Грайте зручно протягом кількох годин. Охолоджуючі гелевидні подушечки для вух зменшують тепловиділення, а м'яка тканина і комбінація з шкірозамінника забезпечують комфорт і звукоізоляцію, тому ви можете насолоджуватися грою протягом декількох годин.

Компанія Razer співпрацює з професійними гравцями для розробки, виробництва і поширення високотехнологічних периферійних пристроїв, що забезпечують конкурентні переваги в грі. Ще на стадії становлення галузі професійних комп'ютерних ігор компанія Razer вийшла на ринок з цікавими рішеннями, призначеними для геймерів. З середини 90-х років у зв'язку з широким розповсюдженням мережевих ігор і появою шутерів від першої особи (FPS) стало очевидно, що застарілі моделі периферійних пристроїв швидше гальмували, ніж покращували гру.

У 1999 році після багаторічних досліджень і розробок була випущена миша Razer Boomslang ™, що стала легендою в світі комп'ютерних ігор. Володіючи безпрецедентною роздільною здатністю 2000 точок на дюйм (у той час як стандартна миша забезпечувала в кращому випадку 400 точок на дюйм), миша Razer Boomslang була в п'ять разів більше точної в порівнянні зі звичайною ігровий моделлю. Не дивно, що багато професійних геймери, такі як Джонатан «Fatal1ty» Wendell (Jonathon «Fatal1ty» Wendell) і Суджой Рой (Sujoy Roy), відразу стали її вірними прихильниками.

Продукти Razer отримали численні нагороди і позитивні відгуки у всьому світі за високу точність, чутливість, функціональність і дизайн продуктів. Завдяки прагненню до інженерного досконалості, репутація Razer як лідера в ігрових технологіях підтримується кожним продуктом.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані