Офісне крісло АКЛАС Фьюри CH ANF Черное (11412) - AT171396 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Фьюри CH ANF Черное (11412) - AT171396 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Офісне крісло АКЛАС Фьюри CH ANF Черное (11412)

Офісне крісло АКЛАС Фьюри CH ANF Черное (11412) - AT171396

Код товару: AT171396
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Матеріал основи хромований метал, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, механізм аніфікс, Максимальне навантаження, кг 120, Тип офісне крісло керівника, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников, механизм анификс
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки Чорний
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников хромированный металл
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 111
Высота max, см 119
Глубина сиденья, см 49
Высота спинки, см 72
Диаметр основания, см 70
Вес, кг 18
Тип офисное кресло руководителя
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Фьюри CH ANF Черное (11412) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Ф'юрі - елегантне крісло, яке відмінно укомплектує ваше робоче місце. Вона не тільки відповідає основним принципам ергономіки, але також виглядає витончено і акуратно.

Чому варто купити. Завдяки своєму стильному дизайну, Ф'юрі гармонійно впишеться в сучасний інтер'єр. Продумана ергономіка дозволить комфортно відчувати себе навіть в кінці робочого дня, поможе завжди бути у тонусі та доброму настрої.

Дизайн. Дана модель відрізняється елегантними лініями, високою спинкою з інтегрованим підголовником і наявністю яскраво вираженою поперекової підтримкою. Поєднання хромованих елементів і матової оббивки крісла, вдало підкреслить сучасний дизайн і зробить його родзинкою приміщення.

Оббивка. Як і личить солідному офісному кріслу, Ф'юрі одягнене в гідний наряд з екошкіри коричневого кольору. Цей сучасний матеріал на натуральній основі практично не поступається за своїми якостями натуральної шкірі. Міцний, еластичний, "дихаючий", простий у догляді і доступний за ціною - ідеальне рішення у виборі матеріалу для сучасного офісного крісла. Коричневий колір-універсальний, підійде до будь-якого колірного рішення приміщення.

Механізм. Крісло оснащене механізмом гойдання Anyfix, який простий в налаштуванні і експлуатації. За допомогою ручки ви можете перемикати режим гойдання в фіксований статичний режим і назад. В режимі гойдання підвищеної комфортності ви зможете повноцінно розслабитися і відпочити, не встаючи з улюбленого місця. Зафіксувати крісло можна в будь-якому зручному вам положенні - від строго базового вертикального, до майже горизонтального. Крім того, анификс оснащений системою "антишок", яка вбереже вас від різкої зміни положення крісла. Висоту сидіння можна змінити за допомогою газліфта. Жорсткість гойдання регулюється під вагу користувача за допомогою декоративної циліндричної ручки під кріслом: під більшу вагу пружину потрібно сильніше затиснути, а під менший відповідно послабити.

Підлокітник. Г-подібний вигин металевих підлокітників даної моделі порадує вас своєю ергономічною формою і міцністю, а м'які накладки, не тільки прекрасно доповнюють зовнішню красу крісла, але й подарують вашим рукам відчуття легкості і максимального комфорту.

Особливість. Крісло Ф'юрі має комфортну спинку і сидіння. За допомогою поролонового наповнення і оббивки сформований правильний по ергономіці і привабливий зовні рельєф крісла. Всі вигини розроблені з урахуванням антропометрії тіла і дозволять вам відчувати себе в ньому комфортно і уникнути втоми навіть після довгого трудового дня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані