Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11) - AT172113 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11) - AT172113 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11)

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11) - AT172113

Код товару: AT172113
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка тканина, сітка, Матеріал основи хромований метал, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання кута нахилу спинки, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти спинки, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке, Підлокітники тверді,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка ткань, сетка
Техническое оснащение режим качания, регулировка угла наклона спинки, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты спинки, регулировка высоты пос
Цвет обивки Чорний
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 104
Высота max, см 115
Глубина сиденья, см 48 біт
Высота спинки, см 62
Вес, кг 15
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Vegas GTP Lux Chrome C-11 (Vegas GTP LUX Chrome C-11)

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка, екошкіра і тканину. Ці матеріали відмінно зарекомендували себе при інтенсивному використанні в офісі завдяки еластичності, високою повітропроникності, міцності і зносостійкості. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду. Вставки з екокожі або тканини в районі поперекового вигину і підголівника виконують не тільки декоративну, але і практичну функцію. У цих місцях оббивка найчастіше брудниться і піддається додатковому навантаженню, з якої краще впоратися більш щільний матеріал.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного відпочинку, залишаючись в улюбленому кріслі і продовжуючи продуктивно працювати. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники: одна з опор з хромованого металу, а інші деталі з чорного пластику. Робоча поверхня пластику текстурированная, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний завершений ансамбль. Висота підлокітників в нижньому положенні газліфта має висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

Хрестовина. Хрестовина крісла виготовлена ??з блискучого металу. Хрестовина цільнолита, і завдяки відсутності зварних швів може витримувати навантаження більше 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково. Для ковроліну підійдуть звичайні пластикові ролики. Якщо ж у вас паркет або ламінат, то їх краще замінити на прогумовані, які їздять тихіше і не дряпають підлогу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані