Конструктор LEGO Star Wars Звездный Истребитель Першого ордена (75190) - AT172252 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Star Wars Звездный Истребитель Першого ордена (75190) - AT172252 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор LEGO Star Wars Звездный Истребитель Першого ордена (75190)

Конструктор LEGO Star Wars Звездный Истребитель Першого ордена (75190) - AT172252

Код товару: AT172252
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія LEGO Star Wars, Тип пластиковий, Вік 9 - 14, Кількість деталей 1416, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Star Wars
Возраст 9 - 14
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Количество деталей 1416
Габариты упаковки 378 x 582 x 103 мм
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO Star Wars Звездный Истребитель Першого ордена (75190) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор надає реальність розвитку у дітей навичок критичного мислення, збільшення концентрації збудження у дитини архітектурного та інженерного інтересів.

З давніх часів, з далекої-далекої галактики ... приходить серія LEGO Star Wars.
У ній втілюються в реальність всі улюблені кораблі і персонажі дитини, які знайомі йому з фантастичної саги «Зоряні війни», а також нові персонажі, з якими він раніше не був знайомий.
Ця тема надає численні ігрові можливості і можливості вчитися і розвиватися, будуючи вражаючі машини із саги «Зоряні війни».
З допомогою , наборів із серії LEGO Star Wars діти можуть побудувати галактику незвичайних пригод — все залежить тільки від дитини.

Star Wars 'Зоряний Винищувач Першого Ордена' - приєднайся до Верховному лідера Сноуку і разом керуйте галактикою на борту потужного зоряного винищувача Першого Ордена.
Стріляй з шипових шутерів по ворожим кораблям, а потім відкрий панелі, щоб пограти всередині.
Віддавай накази з містка, підготуйся до битви в конференц — залі, завантаж дроїдів і стеж за кораблем з центру управління.

Підходить для дітей у віці від 9 до 14 років.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані