Пилосос iLife V7S PLUS - AT173087 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос iLife V7S PLUS - AT173087 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS
Пилосос iLife V7S PLUS

Пилосос iLife V7S PLUS - AT173087

Код товару: AT173087
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа робот, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, волога, Тип керування пульт ДК, на корпусі, Потужність мотора 22 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iLife
Тип пылесоса робот
Тип уборки сухая, влажная
Тип пылесборника контейнер
Тип управления пульт ДУ, на корпусе
Мощность мотора 22 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 300 мл
Длина шнура безпровідне
Розмір 370 х 370 х 84 мм
Вага 3
Колір Pink
Уровень шума 57 dB
Опис

Придбати Пилосос iLife V7S PLUS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос iLife V7S PLUS - образ розумного побутового приладу. Зі штучним інтелектом роботи з прибирання підлоги виконуються автоматичними. У той час як зробити свій будинок більш чистим, він також звільняє вас від домашньої роботи, все, що вам потрібно зробити, це включити його.

Основні можливості:

? OBS система виявлення всіх місць

? Рулонна щітка

? Режим роботи: автоматичний, фіксований, крайній

? Він може залишатися поза тяжкого становища сам по собі

? Функції резервування і синхронізації

? Самозарядка, інтелектуальне розташування, очищення від переривання, без повторної очистки

? 11 наборів датчика, смарт і інтелектуальні, анти-зіткнення і захист від падіння, 4 датчика виявлення скелі, 5 датчиків перерядкі

? Сильна потужність всмоктування, ефективні бічні щітки, економлячи час очищення

iLife - провідна компанія з виробництва робот-пилососів для будинку або офісу. З моменту свого заснування, компанія пройшла великий шлях від маловідомої невеликої фірми до відомого бренду з офісами в найбільших країнах світу і сотнями представництв. Сьогодні вона успішно займає лідируючі позиції на європейському ринку побутової робототехніки.

Основний принцип компанії - турбота про сім'ю і домашній комфорт кожного клієнта. Її роботи допомагають підтримувати затишок і порядок, економлять Ваш час і сили. Пристрої відрізняються розумом і кмітливістю і легко справляються з прибиранням будь-яких зон навіть під час Вашої відсутності, а коли розряджаються - самі повертаються для підзарядки. З робот-пилососом домашнє прибирання стала набагато ефективніше і простіше, а в час, що звільнився Ви можете зайнятися улюбленими справами або провести його з сім'єю. Вперше робот-пилососи iLife вийшли на ринок в 2010 році.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані