Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010) - AT173145 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010) - AT173145 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010)

Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010) - AT173145

Код товару: AT173145
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип комбінована (газ+електро), Колір білий, Газ-контроль поверхні, Електропідпал конфорки, Зони нагріву газові, Кришка варочної поверхні металева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип комбинированная (газ+электро)
Колір White
Газ-контроль поверхности
Электроподжиг конфорки
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности отдельная кнопка
Крышка варочной поверхности для металла
Материал решеток поверхности эмалированная сталь
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок 0.95 кВт, 2 кВт, 1.3 кВт, 0.9 кВт
Тип духовки Для электрических плит
Полезный объем 69 л
Тип очистки ручной
Внутреннее покрытие эмаль
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 60 см
Вага 41
Виробник Hansa
Опис

Придбати Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Hansa – досить відоме ім'я в сфері побутової техніки. Вже понад півстоліття компанія займається виробництвом якісної, зручної і функціональної техніки для дому. Дійсно продукція бренду дозволяє зробити ваш побут комфортнішим і простішим, а атмосферу в домі чарівною.

Плита Hansa FCMW 53010 (FCMW53010) - комбінована плита з газовою варильною поверхнею і електричною духовою шафою. Комбінований варіант плити дуже зручний тим, що ви з однієї точки зору не витрачаєте зайві кошти на електроенергію, а з іншого – володієте більш функціональною духовою шафою порівняно із звичайною газовою плитою. Такий тип плит підключається в звичайну розетку і споживає мінімум електроенергії.

Плита Hansa FCMW53010 об'єднує в собі такі якості, як виняткова простота і стовідсоткова ефективність. Гармонійна інтеграція сучасного дизайну і розумних технологій. Прекрасно доповнить інтер'єр Вашої кухні і стане незамінною помічницею в процесі приготування їжі.

4 конфорки, з яких 1 конфорка швидкого нагрівання. Кнопковий електропідпал, механічне управління. Містка духова шафа обсягом 69 л.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані